perjantai 27. toukokuuta 2016

Atsteekki kuviota


Heips ! Täällä ollaan vieläkin yhtenä kappaleena ja vauva viihtyy masussa oikein hyvin. Saa nähdä ollaanko sitä toukokuun lapsia vai mennäänkö yli oikein urakalla. Kynnetkin ovat jääneet tässä jo hieman heitteille kun muuta tekemistä ja ohjelmaa tuntuu olevan enemmän kuin tarpeeksi. Pari päivää sitten sain tosin viilailtua uutta muotoa kynsille ja nämä taitavatkin olla nyt mallia coffin.

Kesään ja rusketukseenhan sopii oranssi paremmin kuin hyvin. Rusketusta kun ei vielä täältä löydy, mutta oranssia löytyy kyllä joten se päätyikin kynsille pääväriksi. Musta ja valkoinen väri koristeluissa sopii minkä värin kaveriksi vain joten sillä linjalla mentiin näissäkin. Oranssina toimi China Glazen Papaya Punch, tuollainen keskioranssi creme joka peittää 2-3 kerroksella. Oransseille kynsille laitoin koristeiksi vain mustat ja valkoiset pyöreät niitit. Siirtokuvien alta löytyy Essencen Wild White Waysiä. Muistin näissä Born Pretty Storelta saamissani siirtokuvissa olevan valkoinen pohja jolloin ensimmäinen kokeilu kerta menikin hieman penkin alle, nyt päätin kokeilla näitä uudestaan. Alun leimailu suunnitelmat vaihtuivatkin siis siirtokuviin. Oon tosi huono käyttämään koko kynnen siirtokuvia kun siistiessä saa ne pilattua kovin helposti. Nämä jämähtivät melkein siihen mihin ne laski joten pelivaraa ei paljoa ollut, siistiessä kuva vaan venyi ja vanui. Lopputuloksena hieman liian epäsiisti raja kynnen tyvessä. Nämä toimivat siis ainakin itselläni paremmin pienempinä osina kynsien koristelussa kuin koko kynnellä. Kynnet olivat siis luokkaa ihan kivat, seuraavat lakkaukset olivatkin enemmän mieleeni ! 


Mitä mieltä kynsistä ? Pidätkö koko kynnen siirtokuvista ?
*Tuote saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta.

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Jotenkin pirteet kynnet, tosi kivat :) Onnea ja tsemppiä tulevaan! :)

    VastaaPoista
  2. Oon ihan missannut sen, että olet raskaana! Hurjasti onnea! :)
    Itse en niin välitä kokokynnen decaleista. Ne joita olen itse kokeillut, ovat olleet melko hankalia asettaa oikeille paikoilleen :/ Niissä on toki todella hienot kuviot. Ovat myös kooltaan niin isot, että puolet kuviosta jää ulkopuolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siitä blogissa ole montaa kertaa maininnutkaan joten on voinut mennä ohikin. Kiitos kovasti ! :)
      Mulla on aikalailla samanlaisia kokemuksia noista kokokynnen decaleista, näitäkin joutui leikkaamaan vaikka kuinka kun ylimääräistä oli tosi paljon. Pienempiä decaleita on paljon helpompi käsitellä. Milveistä mulla ei ole kokemusta, mutta niistä ilmeisesti moni pitää. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)