tiistai 21. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän sydämiä








Heips ! Viime viikolla tuli nähtyä monia hienoja teemakynsiä ystävänpäivän kunniaksi ja nyt päätin esitellä omanikin etteivät unohdu arkistoihin. Niin kuin viime postauksessa mainitsin seuraavien kynsien sisältävän leimauksia saatte kuitenkin ne kynnet vasta seuraavaksi sillä haluan nämä esitellä pois alta. Harmikseni kuvat ovat tällä kertaa vähän epätarkkoja, lähiaikoina on kynsien kuvaaminen tuntunut todella vaikealta ja lopputulos ei aina ole ihan sitä mitä on yrittänyt. 

Nämä olivat melko pikaisella suunnittelulla toteutetut ystävänpäivän lakkaukset. Rakkauslakan virkaa toimitti Essencen Do You Speak Love?, hyvin herkästi kuiville kynsinauhoille tarttuva tummanpunainen, jonka kanssa pitää muistaa olla tarkkana. Pikkurilliä mukaillen peukaloihin laitoin muutamat valkoiset niitit kolmion muotoon. Koska en omista tummanpunaista tekstuuria joten sävy valikoitui OPIn pikkupullosta, Magazine Cover Mousesta. Shimmerinen kirkkaanpunertava hiekkalakka. Tälläisella pikkupullolla ei ollut kyllä ilo lakata, varsinkaan kun kyseessä oli hieman jo paksuuntumaan ruvennut yksilö. Pikkurillissä kerros Ginatricotin valkoista ja koko kynnen siirtokuvat. Siirtokuvat saatu testattavaksi Born Pretty Storelta ja ne löytyy täältä. Pienimmät kuviot olivat juuri sopivan kokoiset pikkurilleihin, toki pituutensa puolesta jäi ylimääräistä. Huomasin muuten, ettei ainakaan tässä arkissa ollut kuvia peilikuvina toiseen käteen, en ole huomannut katsoa onko muissa arkeissa sama juttu. Kaikkia tämä ei tietenkään haittaa, mutta itse pyrin valitsemaan siirtokuvat toiseen käteen peilikuvina. Leimojen kanssa asia onkin erilailla. Kynnet valmistuivat yllättävän nopeasti ja tykkäsin lopputuloksesta. Punainen ei välttämättä ole pelkästään jouluinen väri !



Mitä mieltä kynsistä ? Millaiset olivat sinun teemakyntesi ?
Siirtokuvat saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta. Mielipiteeni tuotteista ovat omiani.

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)