maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kesäinen ikat


Heips ! Vihdoin Poriin on rantautunut isompi Essence hylly ja saatoinkin siellä vähän innostua. Se minulle sallittakoon kun ei sitä tiedä, koska seuraavaksi hyllyn kimppuun pääsee. Ostoksia voisin taas pitkästä aikaa esitellä erillisessä postauksessa kun niitä on kertynyt taas muutaman kuukauden ajalta jonkun verran. Hyllyyn jäi vielä monta lakkaa minua odottamaan, muista meikeistä puhumattakaan. Taas on pidetty blogista parin päivän taukoa, sillä vihdoinkin meidän pieni prinssimme on täällä! Julkaisuun pääseekin näitä luonnoksiin valmiiksi kirjoittamiani postauksia joita riittää ainakin hetkeksi. 

Nyt kynsiin, niiltä löytyikin kaunis shimmerinen limenvihreä Essence Good Limes on aiempaa ostossaldoa ja onkin ollut kynsillä jo toukokuun alussa. Lakassa on mukana kultaista shimmeriä jota kuviin oli vaikea saada, mutta peukalo kuvassa näkyy hentoinen hohde. Tämä peitti hyvin kahdella kerroksella eikä levittyvyydessäkään ollut ongelmia. Oikein kaunis kesäinen vihreä, ehdottomasti pääsee uudestaan kynsille. Limenvihreille kynsille laitoin koristeiksi vain tummanharmaat niitit. Nimettömässä oli myöskin Essenceä, mustana Black Is Backiä kerros. Mustan päälle lakkasin Wet n Wildin Kaleidoscopea kerroksen, tämä hopeinen hologlitter on kyllä yksi suosikeistani. Jo toistamiseen kynsille pääsi Essencen nude Dream On. Ikat kuvion maalasin ohuella siveltimellä ja väreinä jo aiemmin mainitsemani Essencet ja lisäksi myös Essencen valkoinen joka onkin unohtunut tuotekuvasta. Yhdistän ikat kuosin kesään ja kirkkaisiin väreihin. Ainakin yksi aiemmin tekemäni ikat lakkaus oli yhdistettynä oranssiin. Tämäkin yhdistelmä toimi mielestäni hyvin ja katselinkin näitä useamman päivän ! 



Mitä mieltä kynsistä ? Iskeekö ikat kuosi ?  

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Onnea teille prinssistä! :)
    Tuo vihreä näyttää niin herkulliselta, että ehkä miun myös täytyy käydä se kotiuttamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Kannattaa, tuo lakka on omistamisen arvoinen. :)

      Poista
  2. Oih, nää on ihanat <3 Pakko kyllä apinoida (jos osaan). :D Tuo good limes on aivan älyttömän kaunis lakka mutta en ole vieläkään keksiny miten sillä koristelisin kynnet..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! :)
      Mullakin meinasi olla hieman vaikeuksia keksiä koristelut, mutta onneksi olin aiemmin toteuttanut tän kaltaisen lakkauksen josta idea sitten lähti. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)