tiistai 3. toukokuuta 2016

Kuukauden kynnet


Heips ! Viime kuussa julkaisin melko vähän taas perinteisiä kynsipostauksia. Mutta sain kumminkin kuusi kynsipostausta tehtyä. Lakkauksia olikin hurjasti enemmän odottamassa, mutta on loppuraskaus sen verran vienyt veronsa ettei ihan hirveästi jaksa päiviin enää ohjelmaa laatia ja koneella istuminenkin on aivan oma ohjelmanumeronsa. Vappukin meni yhdessä hurauksessa vaikka suunnittelinkin teille postailevani, sen sijaan tulikin pistettyä terassi kesäkuntoon ja nautittua kauniista säästä. 

Viime kuun postauksiin mahtui Born Pretty Storen laattojen testailua ja oli mukana myös heidän kirkas leimasin joista on nyt joka puolella juttua. Taitaa pian olla jokaisella merkillä omanlaisensa ja niitä alkaakin löytyä moneen makuun sopivana. 

Väriähän ei kynsiltä puuttunut ja jos olisin enemmän postauksia julkaissut olisi värejä ollut vieläkin enemmän. Kyllä huomaa, että kevät ja aurinko saa valitsemaan kirkkaita värejä myös kynsille. Koristeluina toimi jälleen skittletteä ja leimailujakin nähtiin paljon testauslaattojen kanssa. OPIn valkokultainen hippulakkakin pääsi pitkästä aikaa koristamaan lakkausta. Testaamattomia lakkojakin sain muutamat kokeiltua eikä niitä ole enää kuin pari jäljellä. Niitit, glitterlakat ja tekstuurit nähtiin myös. 

Loppukuusta kotiutin myös muutaman uutuuden Essenceltä joita nähdäänkin tässä kuussa kynsillä. Varsinaisia vappukynsiä en kerinnyt tänä vuonna loihtimaan, mutta esittelyssä seuraavaksi värikkäät kynnet jotka voidaan vaikka teemakynsiksi nimetä.

Lemppareiksi valikoitui tällä kertaa kynnet numeroilla 1, 4 ja 5.  Ihan suosikki taisi olla kynnet numerolla neljä, viiksiä olen kynsille kauan jo halunnut tehdä ja nyt siihen oli sopiva leimakin käytettävissä. Vihreä oli mukavan raikas ja kokonaisuus vain toimi hyvin ! Katsotaan mitä tuleva kuukausi oikein tuo tullessaan, toivottavasti ainakin tämä pieni asukki haluaisi nähdä päivänvalon ! 

Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ? 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)