perjantai 8. huhtikuuta 2016

Pirteää pinkkiä !


Heips ! Pinkkiä ei ole kynsillä ollut pitkään aikaan, tai siltä se ainakin tuntui joten sitä oli niille saatava. Suuntana oli Ikea ja eihän sinne voinut ilman lakkaa mennä ettei kynsille käy vahinkoja, no kävipäs siltikin. Kuvista sitä ei niin ehkä huomaakaan kuinka keskisormesta puuttuu toinen kulma ja kuvien jälkeen nämä kokivatkin taas lyhentymisen. Olin juuri vastaanottanut paketin Born Pretty Storelta ja halusin niitä heti kokeilla kynsille. Käyttämäni laatan löytää täältä, en saanut sitä kuvaan kauniisti joten merkkasin sen vain tuotekuvaan. Käytin myös samassa paketissa tullutta kirkasta leimasinta, joka toimi oikein hyvin. 


Pinkiksi pääsi China Glazen Laced Up, joka on pitkään taas majaillut hyllyssä koristeena. Tämä on oikein kaunis sävyltään ja käyttäytyykin hyvin, peittää 2-3 kerroksella. Pitäisi muistaa käyttää myöskin näitä vanhempia ostoksia eikä vain pelkästään niitä uudempia hankintoja. Onhan tämä ostettu messuilta vuonna 2014 jolloin mulla ei paljoa kokemusta kyseistä merkistä edes ollut. Pinkeille kynsille laitoin koristeiksi vain hopeiset niitit. Hopeisella teemalla jatkuen nimetöntä koristi OPIn herkullinen This Gown Need A Crown kahdella kerroksella, tätä olenkin ylistänyt monet kerrat ja syystäkin. On tämä vaan niin kaunis lakka ! Lopuille kynsille laitoin Ginatricotin likaisen vaaleanpunaista Power Pink nimistä lakkaa. Jos oikein katselin niin tämä on nähty blogissa viimeksi yli vuosi sitten, eli oli jo aikakin päästä taas kynsille. jotenkin erikoinen väri ja silti se iskee. Tämä käyttäytyy hyvin ja peittää kahdella kerroksella. Näille kynsille leimasin Konadin mustalla ja BPS kirkkaalla leimasimella ja laatalla BP-L008. Leimatessa käänsin leimasimen jotta sain aikaiseksi 'peilikuvat', eivät ne ihan olleet samanlaiset vain kuvaa kääntämällä, mutta tarpeeksi lähellä. Laatta toimi hyvin ja leimasinkin nosti kuvat, toki sain kynsille pieniä reikiä jotka näkyivät kuvaa suurentamalla. Kiva kokonaisuus ja kaikki sopi hyvin yhteen, harmikseni Ikea reissulla kynsi otti osumaa joten eivät kovin pitkäikäiset olleet vaikka olisihan näitä ollut kiva katsella pidempäänkin.


Mitä mieltä kynsistä ? 
*Tuote saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta.

- Jenni

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihana lakkaus! ♥ Mutta äh miten ärsyttävää että kynsi meni katkeamaan :/ Onneksi ne kasvaa äkkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! ♥
      Onneksi juu kasvavat takaisin, harmittaahan se silti aina. Ne sai viilattua hyvään pituuteen eikä jäänyt yksi erottumaan muista. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)