keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Pääsiäispupu


Heips ! Pääsiäinenkin hurahti ohi niin nopeasti ja en muka kerinnyt näitä toisia pääsiäiskynsiä edes esitellä sen ollessa ajankohtaista. Toivottavasti kaikilla oli mukavaa ja sai paljon suklaata ! 
No, nyt ne kynnet kumminkin tänne päätyvät. Kovin pupuiset näistä ei oikeastaan tullut, kun halusin mahdollisesti olla näillä myös pääsiäisen jälkeen kun tiesin ajan olevan kortilla ja kynsiä ei mahdollisesti kerkeä heti lakkaamaan uudestaan. Väriensä puolesta sopivat niin kevääseen kuin pääsiäiseenkin. 

Lakkauksen pohjalta löytyy Essencen valkoista White Wild Ways lakkaa kaksi kerrosta. Aletaan olla jo uhkaavasti puolessa välissä tätä pulloa joten toivon Poriin pian saapuvan täydennystä ja se kauan odotettu 2m hylly ! Olin ihan hukassa koristeluiden kanssa ja jostain vain juolahti pitkästä aikaa yrittää distressed lakkausta. Väritkin valikoituivat hieman sattuman kaupalla. Tämä on siis jo aika monessa blogissa nähty kuivan sudin tekniikka jolla saa jos jonkinlaisia lopputuloksia aikaiseksi. Kokeilemattomista pääsi kaksi sävyä kynsille. Lilana toimi Essencen Beautiful Lies, joka kynsiltä pomppasikin esille aika hyvin. Oranssina viimeisimpiä messuostoksia China Glazen Papaya Punch, joka sekin on melko hallitseva, mutta samalla nätti kirkas oranssi. Limenvihreäksi valitsin Essencen L.O.L-lakan joka onkin jäänyt liian pitkäksi aikaa laatikkoon pölyttymään. Näin kuvia katsellessa olisi sitä vihreää pitänyt hieman enemmän sutia mukaan. Meinasin vielä ängetä vaaleansinistä joukkoon, mutta kaksilahkeinen oli kolmen eri värin kannalla. Onneksi pitäydyin siinä olisi voinut olla jo hieman liian sekavaa. Nimettömään pääsikin pieni valkoinen pupu aksenttikynneksi, vähän kuulsi värit pupusta lävitse, mutta ei onneksi liikaa. Meinasin pupuja ensin jokaiselle kynnelle kun olivat pieniä ja siroja, mutta arkissahan oli niitä ihan liian vähän jos niin olisi halunnut. Oikein kiva se lakkaus näinkin oli, ei liian pupumainen ja silti raikas. Tykkäsin ! :) 


Mitä mieltä kynsistä ? Miten pääsiäinen sujui ? 

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)