sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kuukauden kynnet


Heips ! Tämä kollaasi täyttyikin aika hyvin punaisen eri sävyistä sillä olihan viime kuussa pienimuotoinen ystävänpäivä teemaviikkokin blogissa. Aktiivisuus blogin puolella parani onneksi tammikuusta ja yhteensä postauksia tulikin yhdeksän kappaletta vaikka vieläkin saisi mielestäni parantaa. 

Paljon tuli kokeiltua Ginatricotilta hankkimiani lakkoja joissa olikin se uusi etiketti. Kauniita keväisiä sävyjä ja muutamia glitterlakkoja päätyi kotiin kannettavaksi. Kaikki eivät ihan vielä ole kynsille päässeet. Essencen joululakkojakin olisi vielä yksi kokeiltavana, yksi sentään pääsi kynsille. Pitääkin ottaa hommaksi tilata seuraavaksi lisää swatch tikkuja niin pysyisi uusistakin lakoista hieman paremmin perillä, ne ovatkin loppuneet jo aikoja sitten ja 'järjestelmä' on ihan sekaisin. Tuli myös kokeiltua BPS saamiani salmiakkiglittereitä ja todettua, että kynteni ovat liian kaarevat koko kynnen vuoraamiseen niillä. 

Vaikka skittlette veikin taas voiton oli koristelut silti yllättävän monipuolisia. Negative space leimailua, niittejä, pilkkuja, siirtokuvia, leimailuja, glitteriä. Mukana myös helpoimmat galaksi kynnet mitä ikinä voikaan olla. Tälle kuulle onkin luvassa enemmän eri värejä sillä mä olen ihan kevät fiiliksissä jo ! 

Lemppareiksi nousivat kynnet 2, 4, 6 ja 7. Ehdoton suosikki taitaa olla kynnet numerolla neljä, ne onnistuivat oikein hyvin ja lopputulos oli mieleinen. Kokonaisuus oli oikein kiva eikä mitään suurempaa katastrofia ollut ilmassa. 

Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ? 

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)