perjantai 12. helmikuuta 2016

Teemaviikko | Vanhasta uutta


Heips ! Lisää teemakynsiä luvassa ja taas huomasin kuinka paljon erilaisia pinkkejä, vaaleanpunaisia ja punaisia multa oikein löytyykään. Mutta kyllä taitaa sieltä kokoelmasta puuttua sellainen oikein hentoinen vaaleanpunainen ja se huomattiin tätä lakkausta tehdessä. Päätin uudelleen toteuttaa yhden viime vuoden teemaviikolla olleista kynsistä, nimittäin oman lemppari lakkaukseni. Ei tämä uusinta versiokaan paljoa sille kalpene ! Täällä on alkuperäinen versio ja käytetyt tarvikkeet sekä ylhäällä vielä vertaus kollaasi.

Näissä lakkauksissa on erona vain kaksi käytettyä kynsilakkaa. Pinkkinä käytin Essencen Happy End-lakkaa, on samaa sävyä kuin aiemmassa käyttämäni Tigerin pinkki mutta toistui oikein kirkkaana kameralle. Tätä hyvin käyttäytyvää pinkkiä kaksi mukavaa kerrosta. Etusormiin vaaleanpunaiset niitit kynnen sivua koristamaan, nämäkin sain kiinnittää kahteen kertaan ennen kuvaamista kun tavoistani poiketen kiinnitin ne vain päällyslakkaan. Suihkun jälkeen neljästä niitistä yksi oli tallella ja uudet niitit saivatkin kunnon kuorrutuksen päällyslakkaa. Vaaleanpunaisena toimi tällä kertaa messuilta kotiuttamani ja kerran jo kynsille päässyt Glam Lacin Rose Rose. Tämän vaaleampaa vaaleanpunaista ei multa löydy, mutta tämä olikin lähempänä sitä sävyä mitä viime vuonna hain. Peittää hyvin 2-3 kerroksella ja kuivuu nopeasti. Oikeanlaista vaaleanpunaista hain siis viime vuonna tuon Seppälän Strawberry Sorbetin alle ja tämä onkin paljon lähempänä kuin ennen käyttämäni Wet n Wild. Vieläkin vaaleampi sävy tosin puuttuu laatikosta, onko ehdotuksia ? Strawberry Sorbettia laitoin kaksi ohutta kerrosta glittervoileipä efektin saamikseksi, kyllä mä näistä neonglittereistä pidän vieläkin vaikka eivät taidakkaan enää olla niin pinnalla. Keskisormen leimassa oli samaa Konadin Magentaa ja laattana BM-620 kuin aiemmassakin, nyt vaan leimasimena käytin juuri saamaani Clear Jelly Stamperia. Kuvio nousi ainakin paremmin ja leimautui oikein hyvin, käytössä mulla oli se pehmeämpi tyyny. Hyvä etten koko ajan ole vaihtelemassa lakkauksia ja vain leimailemassa ja leimailuja onkin taas paljon luvassa tämän uutuuden myötä !

En tiedä kumpi lakkaus on onnistuneempi kun niissä ei kovinkaan paljon eroja ole. Kuvien laadussa ainakin on huima ero. Jos valita pitäisi taitaa tämä uudempi versio napata kumminkin voiton, kokonaisuutena kuvia, lakkoja ja yleisilmettä myöden paljon onnistuneempi. Pitääkin ottaa välillä tavaksi inspiroitua omista vanhoista lakkauksista tai toteuttaa niitä uudelleen ! 


Mitä mieltä kynsistä ? Uusi vai vanha versio ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. En osaa valita uusi vai vanha olisi onnistuneempi, mutta kivat on ystävänpäiväkynnet joka tapauksessa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, olihan se vaikea itsekkin valita kumpi oli parempi. ♥ :)

      Poista
  2. Kauniita molemmat :) lakkaukset on tosiaan hyvin samanlaisia mutta uudet kivat on tosiaan hiukan parempi laatuisia.

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)