sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Uuden vuoden liu'ut

Heips ! Pakkaset ovat paukkuneet täällä tällä viikolla oikein urakalla ja jopa kotonakin on meinannut paleltua, mitäs en osaa käyttää tuota meidän lämmityslaitetta. Alkuviikosta olen vain koristellut sunnuntaina lakkaamani kynnet joilla olinkin koko viikon, ne olivatkin todella kärsineet kuluneesta viikosta. Kuluneella viikolla olen imenyt lakkaus ideoita, lukenut blogeja oikein urakalla ja miettinyt lakkauksia viime vuoden lempparit postaukseen. 

Kynsille oli tarkoitus tehdä mustat ja säihkyvät kynnet, mutta iltani olikin niin kiireinen, että glitterlakka pääsi kynsille vasta uuden vuoden päivänä. Katselin kyllä vaikka mitä ideoita, mutta glitteröverit sopivat mielestäni kaikkein parhaiten. Ilta kuluikin syödessä, raketteja katsellessa ja lautapelejä pelatessa. Jossain välissä lakkasin mustan lakkauksen pohjan johon käytin Golden Rosen Mattea numero 12. Kaksi kerrosta ja sain tasaisen lopputuloksen aikaiseksi. Päälle kerros Seche Viteä. Juhlin siis iltani pelkän mustan lakan voimin ja vasta seuraavana päivänä tein glitterliu'ut kynsien tyveen. Glitterinä käytin Coralin Las Vegas-sarjasta Just Marriediä, ihana hologlitter jonka säihkeestä myös kamerakin innostui. Lakka pitää sisällään pientä glitter hippua ja isompaa hexglitteriä, glitterin töpöttelin topsipuikoilla. Lopputulos oli juuri niin säihkyvä kuin kaipasinkin, ehkä hieman harmitti kun en huomannut illanviettoon lähtiessä napata mukaan meikkisientä liu'un tekemiseen ja paikan päällä en tajnnut, että sen voi noilla topsipuikoillakin tehdä.  Kynsistä tuli siltikin oikein kivat vaikka vasta uuden vuoden päivänä saivat kimalletta osakseen. Vaikka näiden poistaminen ei olekkaan mieli puuhaani on glitterli'ut nyt hyvin lähellä sydäntäni ! 

Mitä mieltä kynsistä ? Millaiset olivat sinun juhlakyntesi ? 

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Oi, ihana lakkaus :) glitterliuku on kyllä aina ihana vaihtoehto juhlalakkaukseksi. Itse väkästelin uudeksivuodeksi perinteisesti ilotulitteita kynsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)
      Mä olen samaa mieltä ! Mä halusin tällä kertaa kokeilla jotakin muuta kuin ilotulitteita oli viimeksi. :)

      Poista
  2. Oih miten ihana lakkaus! ♥ Mullakin oli muuten glitterliuku uutena vuotena, melko samanlainen jopa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ! ♥
      Juu huomasin sun postauksen niistä ja heti tuli nämä omat mieleen ! :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! :)
      Ne on upeita sillon harvoin kun niitä jaksaa tehdä. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)