torstai 10. joulukuuta 2015

Joulukalenteri | Luukku 9 : Talvisia lintuja


Heips ! Melko huonon vastaanoton on kalenteri saanut tänä vuonna vaikka jotenkin luulin sen innostavan teitä niin kuin viime vuonnakin. Jouluinen arvontakin saanut hyvin heikosti osallistujia, skarppailkaas nyt hieman, vähän joulumieltä ! 

Ei sentään lisää sinisiä lakkauksia heti perään vaikka niitä multa olisi löytynytkin, onneksi nämäkin siellä olivat niin saadaan väreihin hieman vaihtelua. Aika talviset väreiltään vaikka siitä on yli kuukausi kun olen nämä tehnyt, tein nämä kyllä kalenteria varten, mutta en silloin ajatellut näiden sopivan tähän näin hyvin. Ei sitten muistaakseni elokuun festareiden jälkeen olla nähty mix and match kynsiä joten nyt olikin siihen ihan hyvä aika. 

Hopeisena joka hieman taittaa kultaan, toimi Wet n Wildin Going Platinum, kaksi kerrosta peittävyyteen. Etusormeen pääsi pieniä mustia niittejä ja teeman väreihin sopien pitkästä aikaa myös Lorealin Confettis pääsi keskisormea koristamaan. Nimettömään ja peukaloon lakkasin Ginatricotin valkoista. Peukaloon laitoin mustia sulkasiirtokuvia arkista K200, siirtokuvien avulla löysin myös sopivan leiman laatasta BM-614, leiman tein Konadin mustalla. Pikkurillissä Flormarin mustaa 027 ja hopeinen kolmio niitti vielä kruunaamassa kaikkea. En näiden tekohetkellä oikein pitänyt näistä sillä jouduin tekemään nimettömän leimaan useampaan otteeseen kun en meinannut millään saada sitä leimautumaan kunnolla. Lopulta onnistuin kuitenkin ja näin jälkikäteen nämä ovat kyllä ihan kivat, ehkä aika kultaa muistot ? 


Mitä mieltä kynsistä ? 
Muista osallistua 4. luukun arvontaan ! 

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)