perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulukalenteri | Luukku 3 : Lumihiutaleita


Heips ! Koko päivän on ollut kovasti puuhaa joten tämän postauksen tekeminen meni hirveän myöhäiseksi ja kaiken huipuksi blogger ei muutamaan tuntiin antanut mun lisätä tähän tekstiin lainkaan kuvia. Moneen luukkuun mulla oli valmiina postattavaa, mutta kolmanteen mulla ei ollut mitään. Nämä kynnet piti esitellä myöhemmin jos ja kun tulisi lunta, mutta ne tulevatkin nyt tässä. Olisi mukava myös kuulla edelliseen postaukseen, mitkä olivat teidän viime kuun kynsilempparit ! 

Liu'un pohjalla oli taas Wet n Wildin French White Creme, kaksi kerrosta töpöteltynä. En tälläkään kerralla käyttänyt minkäänlaista ranskispohjaa kun ei ollut kynnessä minkäänlaisia värjäymiä. Näihin kynsiin kokeilin Born Pretty Storen leimasinta ja tuolla pienemmällä päällä kohdistamista. Aiemmin olen leimannut myös pikkukuvat löllöllä jolla kohdistaminen on aika vaikeata kun pinta-ala on niin suuri, tällä kohdistaminen oli vähän helpompaa kun pinta-ala oli pienempi. Leimasinta tarvitsi ensin vähän karhentaa viilalla, jotta pinnasta sai tahmean ja kuva nousi leimasintyynyyn hyvin.  En ainakaan huomannut, että leimoissa olisi ollut reikiä. (Toki Clear Jelly Stamper on mun toivelistallani siltikin ;) ) Leimailin Konadin perus sinisellä lumihiutaleita laatasta BM-014. Näihin lumihiutaleisiin laitoin myös BPS:ltä saamiani niittejä, sinisen värisinä. Peukaloissa oli kolme hiutaletta, vaaleansininen tehty Konadin Pastel Bluella, BM-319 laatasta. Muissa kynsissä vaaleansinisellä metallilakalla eli Herburn Bluella hiutaleita laatasta BM-H01. Lopputulos oli oikein kiva ja tykkäsin näistä kovasti. Onhan se kiva kun sitä lunta on edes kynsillä ! 

*Tuotteet saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Mielipiteeni tuotteista ovat rehellisiä. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta ja 10 käyttökerran jälkeen BPS sponsoroi blogissani arvonnan. En hyödy linkkien klikkailusta.

Mitä mieltä kynsistä ? 

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)