torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri | Luukku 2 : Kuukauden kynnet


Heips ! Nyt onkin joulukalenterin toisen luukun vuoro, vielä voi postaustoiveita heitellä eiliseen postaukseen jos sellaisia on.
Taas on se aika kun käydään läpi edellisen kuukauden kynsituotokset. Monia kynsiä ei blogiin päässyt sillä mä taistelin koneella olevaa haittaohjelmaa vastaan ja se jos mikä hidasti bloggailua. Samaan ajankohtaan alkoi lakkailukin vähän tökkimään kun niistä ei blogiin päässyt kirjoittamaan, onneksi koneelta löytyi muutamat vanhemmat lakkaukset jottei ihan hiljaista tullut.

Kuten kuvista näkyy, että taitaa skittlette viedä taas voiton ja jopa yhdet perus leimatut kynnet pääsivät joukkoon mukaan. Ei tästä taida päästä yli eikä ympäri, että se on mun lemppari tyylini koristella kynnet ja taitaa olla monen muunkin. Niitit ja leimailutkin ovat vielä vahvasti mukana. 

Lemppareiksi pääsi tällä kertaa kynnet numeroilla 2, 3 ja 5. Kynnet numerolla kaksi olivat kokonaisuutena erittäin mieleeni ja yllätyin kuinka tykästyin China Glazen lakkaan vaikka harvemmin innostun näistä hieman likaisista sävyistä. Ei ollut siis lainkaan turha messuostos. Kynnet numerolla kolme rakentuivat alennuksesta löytämäni Essien ympärille, joka osoittautuikin oikein ihanaksi sävyksi. Kynnet numerolla viisi ovat yhdet niistä vanhemmista kynsistä jotka ovat näin jälkikäteenkin mielestäni oikein nätit. 

Mitkä ovat sinun lempparisi kollaasista ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)