tiistai 1. joulukuuta 2015

Melkein kuin joulupallot


Heips ! Nyt pärähtääkin viimeinen postaus marraskuulta. Löysin lisää vanhempia lakkauksia koneelta ja nämä onkin hyvä esitellä ennen joulukuuta, onhan nämäkin jo maaliskuussa tehty. Pitäähän tämän vuoden tekeleet esitellä ennen vuoden vaihdetta muutenkin. ;)

Lakkauksen pohjalla on yksi Dependin lakoista jotka voitin viime joulukuussa ja pääsihän se aika ajoissa kynsille, mutta myöhään vasta blogiin. Viininpunainen creme, nro 418. Peitti hyvin kahdella kerroksella, eikä tyypillisen punaisen tavoin värjännyt kynsinauhoja. Aika herkullinen ja nyt kun katselee niin melko jouluinenkin sävy. Tämän voisikin laittaa joulukuussa vähän jouluisimmille kynsille. Leimailut tein Ginatricotin Metall/Rose-lakalla, nimensä mukaisesti metallinen roosa. Tämän lakan leimaavuus oli vain pakollinen kokeilu ja sehän toimikin siihen loistavasti. Leimat otin laatasta Pueen 47. Nämä taisivat olla tekohetkellä melkoiset pikalakkaukset, mutta lopputulos oli silti kyllä ihan kiva. Nyt näin joulujuttujen pyöriessä joka paikassa, muistuttavat nämä vähän joulupalloja.

Pian alkaakin joulukuu ja kukin tahollaan pääsee availemaan joulukalentereita !


Mitä mieltä kynsistä ? Odotatko jo joulua ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Nätti lakkaus! Joulua en varsinaisesti odota, kun kaikki omat jouluvalmistelut vielä tekemättä niin ei tarvitse tulla liian äkkiä, mutta kiva juhlahan se on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti ! Multakin on suurinosa valmisteluista vielä ihan puolitiessään, että ei saisi liian nopeasti kyllä munkaan mielestä tulla. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)