keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Kuukauden kynnet


Heips ! Nyt kun Halloween teemaviikkon on saatu pois alta on vuorossa Kuukaden kynnet-postaus. Samassa postauksessa on myös kollaasi Halloween teemaviikon aikaansaannoksista ja niistä heränneiden ajatusten puiminen. 

Tässä kuussa ei kovin monia tavallisia kynsiä päässyt blogin puolelle vaikka niitä teinkin enemmän mitä yllä olevassa kollaasissa on. Kovin monia kynsiä en siltikään tehnyt vaikka uutukaisia olenkin monta kotiuttanut, mutta kynsien kulmien hajoaminen pistää hieman suupielet alaspäin. Messuilta hankkimani geelilakkaus setti on jo päässyt kokeiluun, mutta pysyvyydessä hieman on ongelmia, geelilakka lähtee jo muutamassa päivässä joistain kynsistä kuoriutumaan kärjistä. Ajattelin, että saisin geelilakkauksella kynnet pysymään paremmin kunnossa syksyn/talven, vielä en silti luovuta niiden kanssa. 

Essenceltä tuli kokeiltua useampaakin ihanaa lakkaa, BPS siirtokuvatkin pääsivät testaukseen ja pitkästä aikaa myös Ginatricotilta ostin uusia lakkoja. Kannoin myös korteni kekoon ja tein Roosa nauha-kynnet tänäkin vuonna. Leimailu oli taas se The juttu. 

Lempparini tästä kollaasista oli ehdottomasti kynnet numerolla neljä, ihanan simppelit ja silti niin nätit. Vaikka monia 'normi' kynsiä en tehnytkään niin oli mielestäni ihan hyvä kokonaisuus näissäkin. 



Laitoin vielä erillisen kollaasin näistä teemaviikon kynsistä, meinasin aluksi tehdä ihan oman postauksen näille, mutta helpommalla pääsi yhdistämällä nämä samaan postaukseen. Sain tehtyä jopa viiden erilaiset Halloween kynnet kun viime vuonna luku jäi vain kahteen. En ihan joka päivä saanut tehtyä kynsiä vaikka olisin halunnutkin, mutta olen erittäin tyytyväinen kun sain tehtyä näitä silti aika monet. Vielä jäi ideoita ensi vuoden kynsiin vaikka kuinka paljon. 

Kaksiin kynsiin vain leimasin, koska halusin myös tehdä jotain muutakin. Yhdet kynnet olivat hieman neutraalimmat ja ne sopivatkin teemaan vain väriensä puolesta, muut kynnet olivatkin enemmän rajumpia teemakynsiä. Myös viime vuoden veriroiskeista tein päivitetymmän version tälle vuodelle. Tykkäsin näistä kaikista kyllä tosi paljon joten lempparia en siis tällä kertaa päätä, kaikki oli kivoja ! Oon oikein tyytyväinen koko teemaviikkoon ! 

Mitäs te olitte mieltä teemaviikosta mikä oli Halloween lemppari ? 

Mitkä ovat sinun lempparisi ylemmästä kollaasista ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Roosanauha kynnet ovat tosi ihanat :) Niiden takia mun tekis mieli saada kynsille pilkkuja heti! :D
    Halloween teemaviikko oli tosi kiva. Hyvin toteutit kaikki kynnet käyttämällä erilaisia koristelutekniikoita. Niistä oma suosikki on nuo harmaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! Ei muutakuin pilkkuja kynsille. :)
      Kiva kuulla, että pidit teemaviikosta, pidin siitä itsekkin. Hyvä, että lemppari löytyi siitäkin kollaasista. :)

      Poista
  2. Halloween kynsistä veriroiskeet on lemppari ja jäi muös eniten mieleen. Toisesta kollaasista taas eka lakkaus :)

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)