maanantai 23. marraskuuta 2015

Garden Variety

Heips ! Täälläkin on vihdoin satanut ensilumi maahan, joka onkin saanut mielen hieman virkeämmäksi kun ulkona on paljon valoisampaa. Mun mielestäni se saisikin jäädä pysyvästi maahan, mutta mikäli säätiedotuksia on uskominen on täällä taas ensi viikolla ihan harmaata. Onneksi kynnet sentään ovat pirteät ja värikkäät. 

Aina välillä Pick n' Payssä käydessä on pakko vilkaista Essien ständi, sillä siellä saattaa olla lakkoja alennuksella, nytkin löytyi tämä ihana sinivihreä, Garden Variety. Googlettelujen jälkeen selvisi, että tämä onkin tämän kevään Flowerista-kokoelmasta ja sitä aiemmin himoitsinkin ja lopulta unohdin koko lakan. Onneksi löysin sen kumminkin uudestaan, tämä nimittäin oli aivan ihana sävy ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Pieniä ongelmia meinasi tuottaa, sillä tämä tarttui kynsinauhoille oikein urakalla ja poistamisen kanssa sai olla tarkkana muuten värjäsi kynttäkin. Muhittamalla ja yhdellä pyyhkäisyllä ei onneksi värjännyt. 

Tämän kaveriksi oli helppo valita värit, musta luo hienon kontrastin näin kirkkaan värin kanssa. Edellisestä manista kierrätin pikkurillin mustan myös tähän lakkaukseen, sillä se oli vielä hyvässä kunnossa ja muutenkin olin suunnitellut sen mustaksi. Mustana oli siis Essencen Black Is Black. Mustalla linjalla jatkettiin ja leimat tein Konadin mustalla Pueenin 59-laatasta. Peukaloon laitoin parit niitit. Koska glitteri sopii aina, Golden Rosen Jolly Jewels pääsi kynsille pitkästä aikaa. Lopputulos oli oikein hyvä ja tykkäsin näistä ihan kympillä, musta ja turkoosi sopii tosi hyvin yhteen ! 

Mitä mieltä kynsistä ? Onko Garden Variety tuttu ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Kivat kynnet :) Tuo Garden Variety on sen värinen lakka, että niitä aina näin ruudun takaa himoitsen mutta en sitten omilla kynsilläni tykkääkään. Eli en omista ja kerron kovasti itselleni etten sitä tarvitsekaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon ! :)
      Jotkut värit näyttää muiden kynsillä paremmilta ja kauniimmilta, mutta jos itse saa kynsille niin ei enää sytytä. Mullekkin joskus niin käynyt. Tämä on kyllä kaunis ja onneksi pidin siitä kynsilläkin. :)

      Poista
  2. Todella kauniit! Näissä on ihana värimaailma. :> Garden Varietya en itse omista, mutta monesti olen sitä Anttilassa ihastellut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle ! :)
      Jos yhtään miettii tämän ostamista niin antaa palaa, tämä on ihana ! :)

      Poista
  3. Kaunis lakkaus! Sä osaat yhdistellä aina niin kivoja skitlettejä ja vaikka on erilaisia elementtejä näyttää aina kokonaisuudelta. Nätin värinen tuo Garden Veariety, ei ollut aiemmin tuttu mulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! Voi vitsi, tosi kiva kuulla, että oot tykänny mun skittleteistä. :)
      GV on herkullinen ja ei kyllä itseasiassa ole ollut tuttu mulle itsellenikään ennen kuin sen Essien hyllystä bongasin. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)