perjantai 16. lokakuuta 2015

Niin kaunis lakka


Heips ! Näillä näkymin minut voikin nähdä I Love Me-messuilla lauantaina, jos tunnistat niin tule toki moikkaamaan, olisi hienoa nähdä blogin lukijoita sekä muita kanssa bloggaajia ! Innolla odotan mitä ihania juttuja messuilta tänä vuonna löytyykään. :)

Halusin yhdistää kynsille vaaleaa ja tummaa. Kaksi kokeilematonta Essenceä odotti testaamista ja ne sopivatkin hyvin yhteen. Tummanvihreä Essence on Walk On The Wild Side, lakassa on mukana kivoja hituloita ja peittää hyvin kahdella kerroksella, hieman tosin oli juoksevaa.  Oikein nätti syyslakaksi. Tummanvihreät kynnet saivat suorakulmaiset niitit kynsien tyveen. Nimettömään pääsi jälleen Flormarin musta 027 ja rivi suorakulmaisia niittejä. 

Vaaleaksi lakaksi valikoitui Essencen Turn The Lights On ! joka vivahtaa haaleansiniseen vai minttuun, tämäkin oli peittävä yksilö kahdella kerroksella vaikka ostaessa sitä vahvasti epäilinkin. Hieman oli koostumus hankala, mutta tulin sen kanssa silti toimeen. Nätti ja hempeä lakka, jotenkin erikoinen lopputulos. Niin kuin pullossa lukeekin niin Soft Metal, paremmin en osaa itse selittää. 

Halusin siirtokuvat vaaleille kynsille niin, että pohjalakka pääsee myös näkyviin, eipähän mennyt niin kuin olisin halunnut. Nämä ovat ne toiset siirtokuvat jotka sain testiin Born Pretty Storesta, näiden testaaminen meinasi sen flunssan takia siirtyä kun ei millään huvittanut kynsiä lakkailla. Siirtokuvat löydät täältä. Nämä eivät kuoseiltaan olleet niin paljon mieleeni kuin aiemmin täällä kokeilemani siirtikset. En oikein tiedä tykkäänkö noista atsteekki kuvioista vaiko en, olin silti positiivisella mielellä näitä kokeilemassa sillä mustia siirtokuvia mulla on aivan liian vähän ja kokokynnen vielä vähemmän. Tarkoitukseni ei tällä kertaa ollut leikkailla vain osia vaaleisiin kynsiin, mutta suunnitelmat muuttuivat lennossa kun sain selville, että siirtokuvissa on epäonnekseni valkoinen pohja. Leikkelin siis taas pieniä paloja kynsille kun en halunnut kaunista pohjaa kokonaan piiloon. Eriasia toki olisi ollut valkoinen pohja, mutta näistäkään sitä ei tiennyt etukäteen. Kyllä näille varmasti käyttöä silti tulee kun nyt tietää käyttää vain valkoisen päälle. Ei ne näissä kynsissä oikein hyvältä edes näytä, mutta menköön. En halunnut heti perään suunnitella uutta lakkausta näille, lievästi ärsytti. Onneksi lakat olivat kivoja ! :D


*Tuote saatu testaukseen Born Pretty Storesta. Mielipiteeni tuotteesta on rehellinen. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilaukseta ja 10 käyttökerran jälkeen BPS sponsoroi blogissani arvonnan. 

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko sinä ärsyyntynyt siirtokuvien kanssa ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Itseä eivät siirtokuvat yleensä ärsytä, mutta esim. Silloin kun ne eivät suostu irtoamaan pahvistaan niin se on kyllä inhottavaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! :)
      Tuokin on kyllä ärsyttävää, sitäkin on käynyt muutamasti. :D

      Poista
  2. Nätti lakkaus! Ihanalta vaikuttaa tuo Turn The Lights On. Mä en omista vielä yhtään Essenceä alkaa kyllä kutkutella nämä jo niin paljon että kohta pitää raahata itsensä vaikka väkisin johkin myyntipisteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Monet ovat tämän haukkuneetkin, vaikka hieman vaikea olikin niin ei silti ihan ylitsepääsemätön mielestäni. Multa löytyy jo monen monituista Essenceä ja kosmetiikkaa muutakin, suosittelen merkkiä, hinta/laatu ovat mielestäni loistava ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)