lauantai 31. lokakuuta 2015

Halloween Teemaviikko : Veriroiskeita







Heips ! Eilen en millään kerinnyt uusia teemakynsiä tehdä sillä mun piti hieman paikkailla mun geelilakkaustani ja viilata kynnet muotoonsa. Mulla on nyt melkein kaksi viikkoa ollut kirkas geelilakkaus vahvistamassa omia kynsiä, ovat taas syksyn tullen alkaneet kulmat hajoilemaan. 

Tarkoituksena oli tehdä verivalumat kynsiin, mutta en saanut niitä mitenkään onnistumaan niin kuin olisin halunnut joten vaihdoinkin lennosta veriroiskeisiin. Leimauslaatoista olisi valumat kyllä löytyneet, mutta en olisi kumminkaan saanut kohdistettua niitä oikeille paikoilleen. Viime vuonnakin tein kyllä veriroiske kynnet, mutta kun sitä 'verta' oli kynsille saatava enkä nudeen pohjaan muuta keksinytkään joten sillä mentiin siis. Eihän näistä siltikään ihan samanlaisia saa kun aiemmista tekemistäni.

Pohjalla Essencen The Nudes sarjasta I Nude It, tämä ihana nude pääsi toistamiseen kynsilleni. Kaksi kerrosta toi peittävyyden ja pääsihän tämä näissä kynsissä hieman paremmin oikeuksiinsa kuin rantakynsissä. Roiskeisiin käytin myöskin Essencen lakkaa, tämä oli The Darks sarjasta, Red I Am. Oikein sopiva verenpunainen näihin kynsiin. En aluksi meinannut millään saada roiskeita edes onnistumaan kun en yhtään muistanut miten olin aiemmin ne saanut tehtyä, nopea piti puhaltamisessa olla, että sai kynsillekkin jotakin. Tykkäsin kyllä lopputuloksesta vaikka olikin aika samanlainen kuin viime vuonna. Melko nopeat tehdä sekä simppelit, mutta ajavat kyllä asiansa ja sopivat teemaan ! 





















Mitä mieltä kynsistä ? Joko Halloween kynnet tehty ?

- Jenni 

4 kommenttia:

  1. Huui, toi veri näyttää oikeasti tosi aidolta. :D Tosi siistit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos kovasti ! :)
      Valitsin siis 'vereksi' ilmeisesti juuri oikein lakan. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)