lauantai 5. syyskuuta 2015

Rantakynnet


Heips ! Nyt niitä kesäisiä kynsiä mitä jo aiemmin lupailinkin, mansikoitakin on myös myöhemmin luvassa. Tällä kertaa tehtiinkin rantakynnet, en tiedä millä muulla nimellä näitä voisi kutsua. Oon tälläiset nähnyt jo useamman tekemänä ja halusin itsekkin kokeilla. 

Näihin pääsikin kolme uutta Essencen lakkaani. I ♥ Love Trends The Nudes-kokoelmasta olen kotiuttanut kaksi lakkaa. Toinen niistä on tämä kaunis I Nude It-lakka, lakassa on kultaista shimmeriä mutta en kyllä kynsillä asti sitä huomannut. Peittää hyvin kahdella kerroksella ja on kyllä kaunis. Nyt ei näissä kynsissä oikein päässyt oikeuksiinsa kun jää liu'un alle, mutta varmasti pääsee uudelleenkin käyttöön. Liu'ussa lakkoja on kaksi kerrosta. Liu'un keskimmäinen sävy, minttu Play With My Mint, kirkas ja erittäin herkullisen sävyinen lakka. Tälle onkin jo suunnitelmissa seuraava lakkaus. Tummempi merensävyinen Miss Captain sopi kyllä erinomaisesti ranta lakkaukseen. Kaikille lakoille jo suunnitelmissa uutta lakkausta vaikka nämäkin tehty noin viikko sitten, sävy vaan olivat niin kivat ja niitä on pakko päästä kokeilemaan yksistäänkin. Liuku onnistui mielestäni taas aika hyvin, eli kyllä siitä harjoittelusta on ollut hyötyä. Monet ovat tehneet aaltojen kuohut water spotted tekniikalla, mutta itse en sitä vielä hallitse joten oli keksittävä jotain muuta. Onneksi Bundle Monsterin kesälaatoista löytyi tämä kuvio, joka pelasti mut taas ärräpäiltä. Leimat tehty Konadin valkoisella BM-509 laatasta. Simpukka niittejä mulla ei ole lainkaan, joten käytin vain tähtiniittejä meritähtinä. Huomasin omistavani pieniäkin tähtiä joten laitoin kahteen kynteen sekä pienen, että ison ja muihin vain pienet. Oikein kiva käyttää kaarevilla kynsillä noita isoja tähtiä kun niitä pitää aina taivuttaa niitä ennen kynnelle laittoa tai ne jäävät sojottamaan. 

Näiden kynsien teko onnistui oikein mallikaasti eikä tullut missään kohtaa mitään ongelmia. Näitä tulikin tuijoteltua, sen verran näihin ihastuin. Avopuolisoltakin oli kysyttävä, että onko näistä tunnistettavissa mitä näillä haetaan ja vastaukseksi sain kyllä, eli ei todellakaan huonosti mennyt. Niitit menivät ihan hyvin meritähdistä, liuku oli onnistunut sekä värit olivat yhteensopivat. Ajattelin tämän lakkauksen olevan vaikea toteuttaa, mutta sitä se ei ollut eli turhaan olen siirtänyt näiden tekemistä. Johtunee tuosta water spottedista mitä en osaa, onneksi voi aina leimata. Ensi kesänä varmasti teen kyllä uudestaan jos vaikka hankkisi siihen menessä simpukoitakin ! 



Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo tehnyt rantakynnet ? 

- Jenni

14 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihanat!! Turkoosi, ranta ja liukuvärjäys - kyllä kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! ♥ Se on kyllä ihan loistava yhdistelmä ! :)

      Poista
  2. Oohlalaa! Nyt oot kyllä onnistunut ihan uskomattoman hyvin, nää on ihan täydelliset <3 Luulen jopa, että nuo tähtiniitit näyttää paremmalta kuin simpukat näyttäisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, tässä ihan punastuu ! ♥
      Tykkäsin kyllä itsekkin näistä kovasti ja taidankin kokeilla näitä uudestaan kunhan niitä simpukoita saan. Sitten voikin tehdä vaikka blogissa vertailun kummat sopii porukan mielestä paremmin. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)