torstai 13. elokuuta 2015

Vaaleanpunainen prinsessa lakkaus


Heips ! Nyt olis vuorossa ne mun prinsessaiset syntymäpäiväkynnet, täältä pesee ! Paljon hemppisöpöilyä, homma vedettiin siis totaalisen överiksi, kaikkea söpöä ja tyttömäistä. Eihän sitä nyt joka vuosi tule pyöreitä täyteen, saatika muutenkaan juhlita. Sillä verukkeella siis syntyi tämä lakkaus. Revanssia tiedossa tämänkaltaiselle lakkaukselle lauantaiksi, pidän siis kakkutarjoilun syntymäpäivän kunniaksi vasta nyt. Teemana koristeluissa pinkki/vaaleanpunanen/musta/valkoinen, mä en ikinä lakkaa tykkäämästä noista väreistä ! :D 

Uutukaisena käytössä aika tumma vaaleanpunainen (mä en oo ihan varma onko tää sittenkin pinkki) Essenceltä, Whatever !. Multa taitaa melkein sama kyllä jo löytyä vanhempana versiona, tässä tosin pinkkiä shimmerisyyttä näkyvillä pullossa, hieman kynsillä, mutta ei tietenkään kuvissa. Ei silti, tälle tulee kyllä käyttöä, sen verran suuri kulutus tämän värisillä tuppaa mulla olemaan. Peittikin vielä hyvin kahdella kerroksella ja oli kyllä niin söpö ! Niille kynsille laitoinkin siirtokuvat pitkästä aikaa, valkoinen verkkokuvio pinkeillä ruusuilla. Oikein kauniit, mutta miksi ne oli valkoiseen pohjaan laitettu ? Oli aikamoinen operaatio saada samanlaiset valikoitua arkista ja vielä peilikuvat toiseen käteen. Onnistuin, mutta ärsytti silti kun turhaa aikaa kului siihenkin. Vaaleanpunaisena toimi Ginatricotin Cotton, tämä onkin jo ollut aiemmin käytössä, ihanan hempeä sävy. Tämäkin peittää hyvin kahdella kerroksella. Keskisormeen halusin strassi 'korun' ja ilman minkäänlaista suunnitelmaa vaaleanpunaisesta strassihyrrästä kolmen kokoisia strasseja eksyi kynsille. Oikein kiva siitä tulikin, vaikka en sitä mitenkään suunnitellut. Strassit painoin pikakuivattajan päälle, kun en halunnut niiden sulavan. Hyvin pysyivät, lukuunottamatta kahta pientä, jotka suihkussa katosivat, laitoin vain uudet tilalle ja ne pysyivät poistamiseen asti. Nimettömään pääsi myös Ginatricon lakkaa, glitterisenä. Kaunis löyty alelaarista, oli vielä ainoa laatuaan. Pink Party, metalli vaaleanpunaista hexglitteriä ja pienempää hitulaa. Glitterin töpöttelinkin meikkisienestä poiketen, topsipuikolla. Taidankin suosia sitä enemmän glitterien kanssa, saa tarkempaa jälkeä. 

Glitterharakka ilmottautuu, lähiaikoina valehtelematta 'löytänyt' Ginasta varmaan lähemmäs kymmenenkunta kivaa glitterlakkaa, ja niitähän mulla on ennestään vaikka muille jakaa. No syytän liian hyvää ja houkuttelevaa alelaatikkoa. Kynsistä tuli oikein mieleiset ja juuri sitä mitä hain, hieman överit ja prinsessaisen hemppikset. Lakoissakaan ei ollut mitään moitittavaa, saa nähdä millaiset kahvittelukynnet teen viikonlopuksi kun olisi kaikkea muutakin tehtävä. Ehkäpä jotain tämän tyylistä, omanlaistani vähän överiä !  :)



Mitä mieltä kynsistä ? Minkälaiset ovat sinun tyylisesi juhlakynnet ? 


- Jenni

14 kommenttia:

  1. Näyttävät :) tosi nätti tuo keskisormen strassi koru. Tosi hyvin onnistunut, varsinkin kun et suunnitellut sitä etukäteen.

    Tykkään kanssa tehdä juhlakynsiksi näyttävämpää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! :)
      Tykästyin siihen itsekkin kovasti ja yllätyin kuinka kiva siitä tuli vaikka vain asettelin niitä strasseja kynnelle sen enempää suunnittelematta. :)

      Juhlakynsissä kuuluukin mielestäni olla näyttävyyttä ! :)

      Poista
  2. Voi kuinka söpöt kynnet! :3

    VastaaPoista
  3. Oi kun on sievät! Vaikka ovatkin tosi vaaleanpunaiset, niin ei nää sentään ihan överit ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      No ei nyt ihan överit, mutta juuri sellaiset prinsessa vaaleanpunaiset. :D

      Poista
  4. Voi hellanlettas miten ihanat! Oikein todelliset prinsessa-kynnet, sitä ei käy kieltäminen ♥ Tykkäääään :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! ♥
      Niin olivat kyllä ja osoittautuivatkin yksiksi kesän lemppareiksi. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)