maanantai 31. elokuuta 2015

Rock And Roll


Heips ! Elokuu on sitten näillä näkymin melkein lusittu ja kesä olikin sitten siinä. No eipäs olla nyt niin negatiivisia vielä, mulla on paljon kesäisiä ja pirteitä lakkauksia vielä jemmassa, joten blogista ei ainkaan kesä vielä ole ohitse. Muutamat kesälakkaukset aion vielä kyllä toteuttaa kun ei ole muka kerinnyt. 

Tänäkin vuonna oltiin taas Porispere festareilla, tällä kertaa kahtena päivänä. Nyt en inspiroitunut artisteista vaan tein hieman viime vuoden kynsiäni mukaillen mix & match kynnet. Viimeksi väreinä oli musta, valkoinen ja kultainen, nyt kultaisen tilalle pääsikin hopea. Viime vuoden kynnet nähtävissä täällä. Pakko itsekkin myöntää, että ovat nämä kynnet kyllä hienommat kuin viime vuoden. Kuvissakin huomaa huiman laatueron, onneksi parempaan suuntaan !

Mustana lakkana toimi Flormarin 027, sitä löytyy kynsiltä kaksi kerrosta. Etusormiin laitoin hopeisia neliö niittejä painaen ne kevyesti kosteaan lakkaan. Mulla kun on niin kaarevat kynnet, niin harvoin laitan näin isoja niittejä kun jäävät muuten töröttämään. Nyt olikin taas korkea aika käyttää niitä ! Keskisormissa on kaksi kerrosta Coralin Las Vegas sarjasta hopeista hologlitteriä. 

Valkoisena Ginatricon Whitea sitäkin kynsillä kaksi kerrosta. Viime vuoden teeman mukaan oli saatava myös valkoselle pohjalle mustia leimoja. Leimat tehty Konadin mustalla, laatasta BM-618. Peukaloihin tein osalle kynttä leokuosia, koska se nyt vaan on yksi lemppareistani. Tein sen pilkkutikulla niin kuin yleensäkin, käytin Flormarin 027 (mustaa) ja OPIn TGNAC:nia täplien sisuksissa. Koska hopeaa oli koristeluissa niin lakkasinkin yhden kynnen hopealla. Käytin OPIn TGNAC:nia, tätäkin kaksi kerrosta. Pikkurillejä en osannut jättää ilman koristeluita joten pienet mustat niitit kruunasivat kaiken. 

Hyvät olivat festarit ja kynnet kestivät hyvin sen kahden päivän rymyämisen. Kynsistä tykkäsin tosi paljon, tämä värimaailma kynsillä on myös yksi lemppareistani (pinkin lisäksi). Piristää katsella näitä kynsiä tässä kynsimasiksen keskellä ! Vaikka kynsillä olikin paljon kaikkea ei tullut itselleni siltikään vaikutelmaa, että olisi liikaa. Joskus more is more ! Ehdottomasti yhdet elokuun lemppareista. ♥



Mitä mieltä kynsistä ?
-Jenni

14 kommenttia:

  1. Ei ihme jos on elokuun lempparit, sillä nää on todella onnistuneet kynnet!! Just passelit festareille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! Sopivat mun mielestäni myös hyvin festareille. :)

      Poista
  2. Wau miten taitavasti olet yhdistellyt nämä! Ei voi kuin ihailla, todella huippu lakkaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitti paljon ! ♥
      Tämä lakkaus olikin yksi lemppareista ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)