lauantai 20. kesäkuuta 2015

#Ablecs15 Week 15 : Keeping It Simple



Heips ! Nyt vuorossa yksinkertaisempaa lakkausta, tai niin ainakin oli tarkoitukseni. Ei ihan niin simppeliä tullut kuin piti, koska en osaa ikinä lopettaa ajoissa. Juhannuskynsiä en ole (vielä) kerinnyt tekemään kun on kauhea hoppu koko ajan päällä. Seuraavaksi tehdään ruokaa ja jos sen jälkeen saan tehtyä juhannuskynnet.

Nyt vuorossa kumminkin lisää haastetta ja ehkä huomenna esittelen juhannuskynnet. Sain yhden kokeilemattoman pois kuleksimasta, Essencen Ever Young, ihana vadelmanpinkki lakka. Tämä tarttui mukaan heräteostoksena Halpa-Hallista. Peitti kahdella kerroksella ja levittyi hyvin. Uudestaan kynsille pääsi Essencen Forgive Me, söpö vaaleanpunainen pääsi leimojen alle. Tämäkin peittää kahdella kerroksella. Vaaleanpuna metallinen Ginatricot Metall/Rose pääsi leimoihin ja aksentti kynteen. Peittää myöskin kahdella kerroksella ja leimaa tosi hyvin. Tiedän kokeilla myös muihinkin leimauksiin myöhemmin. Eipä näistä oikein mitään muuta sanottavaa ole, aika simppelit olivat vaikka eivät ehkä niin simppelit mitä olisivat voineet olla. Tykkäsin näistä silti olihan niissä leimoja, vaaleanpunaista ja vadelmanpinkkiä. Saas nähdä millaisilla kynsillä vietetään juhannusta, mutta seura on ainakin mahtava ! 

Hyvää juhannusta kaikille ! 





Mitä mieltä kynsistä ? Millaiset kynnet sinulla on juhannuksen vietossa ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Ihanat ihanat ihanat! Oikein söpön tyttömäiset, tykkään :) ♥ Mulla taisi jussina olla neonpinkit atsteekki-tyyliset kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti ihanasta kommentista ! ♥
      Itsekkin meinasin jotain neonia laittaa kynsille, mutta kiireen keskellä se vaan jäi ja niillä mentiin mitä oli. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)