sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kuukauden kynnet



Heips ! Toivottavasti kaikilla meni vappu hyvin ! 
Meinasin jo kirjoitella seuraavista haasteen kynsistä kunnes tajusin, että nythän on tämän vuoro ja olen taas päivän perässä tämän julkaisemisessa. En vaan kerkeä huomaamaan ajan kuluvan niin nopeasti. Lupasin muuten jossain (en muista missä) aiemmassa postauksessa kertoa jotakin, tässä tulee meillä on näillä näkymin muutto uuteen asuntoon 1.6. Kaiken tämän treeni/ruokaohjelman lisäksi, muuttoa värkkäillään ja pakkaillaan pikkuhiljaa, valmistuakkin pitäisi loppukuusta sekä kaikki muut juhlat siihen päälle. Kiirettä siis pitää, kynsiä ja blogia teen ihan sen puitteissa mitä aikaa on eli ei kannata yhtään ihmetellä tän bloggaajan postausajankohtia esimerkiksi yöllä. :D


Täältä löydät viime kuukauden postauksen. 
Kuukauden aikana tuli tehtyä vaivaiset kahdeksan kynsipostausta ja tosiaan lakkasin vain nämä kynnet tähän haasteeseen ja painelin menemään monta päivää aluslakoilla. Valitettavasti kynnet kerkesivät kokea karun kohtalon ja oikean etusormi ja peukalo ovat kamalat muotopuolet. Kiittää saan vain itseäni, ei pelkkä aluslakka vain suojaa kynttä tarpeeksi (ainakaan minulla). Oikeassa kädessä nyt ihan niin nysät kun voi olla ja vasemmassa hieman pidemmät.

Kollaasin ensimmäisistä kuvista viimeiseen huomaa aika suuren muutoksen, olen ilmeisesti oppinut käyttämään oikeanlaisia asetuksia uudella kamerallani. Vielä on silti opittavaa ! 

Aika monivärinen kuukausi oli tällä kertaa ja vihreitä lakkauksia tein jopa kaksi. Tämän haasteen avulla oonkin hyvin saanut tehtyä vielä kokeilemattomia koristeluita ja saanut myös tehtyä monipuolisesti erilaisia lakkauksia. Ensimmäistä kertaa kokeilin myös pastellisia galaksi kynsiä. Myös vähemmälle jäänyt siirtokuvien käyttö, strassit sekä pilkuttelu pääsivät mukaan myös. Leimailut sekä glitterlakat nyt kuuluvat vakiovarustukseen. Aika paljon myös uusia hankintoja pääsi kynsille asti vanhempien lakkojen kanssa. Uudet laattasetitkin pääsivät muutaman laatan osalta jo kokeiluun, mutta on vielä paljon testaamattomia. 

Lemppareiksi nousivat 1, 3, 5 ja 8. Olivat eniten omanlaisiani, mutta kyllä muistakin tykkäsin vaikka joissain lakkauksissa pieniä ongelmia olikin. Suosikkini on joko 3 tai 5, en osaa päättää. Kokonaisuutena oikein hyvä vaikka montaa lakkausta en kerinnytkään esittelemään, haasteen painelen kyllä loppuun asti vaikka taitaa 'aika' loppua, niin silti haluan kaikki toteuttaa. Pientä inspiraation puutetta ollut ilmassa jo jonkun tovin joten haaste on siihen ihan hyvä. Monipuolista ja erilaisia koristeluita, kerrankin näin ! :)

Mitkä ovat sinun lempparisi kummastakin kollaasista ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ? Inspiroiduitko joistain lakkauksista ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. 2 ja 3 mun lempparit! Ne vaan iskee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Hyvä, että löytyi lempparit jotka iskee. :)

      Poista
  2. Oi, onnea tulevan muuton kunniaksi! Huippua että valmistutkin jo, onnea siitäkin näin etukäteen! <3 Nää kynnet on kyllä kaikki upeita, kolmoset, kutoset ja kasit ehkä kaikkein mieluisimpia jos valita pitää :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti molemmista onnitteluista ! Tämä onkin kirjaimellisesti jännää aikaa ! <3
      Kiitos paljon myös kehuista ja kiva oli teitää sun lempparis, hyvin valitsit. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos ! Kiva kuulla, että lemppari löytyi ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)