maanantai 20. huhtikuuta 2015

#Ablecs15 Week 9 : My newest polish


Heips ! Nyt olenkin saanut viikon yhdeksän melkein valmiiksi ja paljon ei olla jäljessä. Huomautuksena sanon, että ei kannata välittää laikukkaasta ihostani (etenkin nimettömässä) jälleen on ongelmia käsien ihon kanssa. Vieläkään ei ole kädet siinä kunnossa, että lakkailu onnistuisi samaan tahtiin kuin aiemmin. Toivottavasti tähän pian löytyisi apu, parempi varmaan mennä lääkärin pakeille kun monet mahdolliset apteekin rasvat jo kokeiltu tuloksetta. Ovathan kädet / kynnet valttikorttini sekä etikettini ja niiden tulee olla kunnossa sekä pitäähän käsillä tehdä muutakin kuin kynsiä. Jälleen ollut huonompia iho päiviä. Kyllä tästä suosta vielä noustaan ! :D

Kiri on kova ja uudet lakat sekä laatat inspiroivat lakkojen ääreen. Oli aika vaikea valita lakka tähän aiheeseen kun viikon aikana mulle on tullut iso määrä 'uusia' lakkoja kynsikirppojen kautta. Ostokset voisinkin esitellä blogiin facebook sivulla ? Paljon ihania värejä joten hieman sai tuumailla, että mitä laitetaan ensin. Valinta kuitenkin kallistui pinkkiin Essieen, Madison Ave-Hue sai ottaa paikkansa ensimmäisenä. Pinkki/aniliini vaikea sanoa. Tällä hetkellä kun katson kynsiä näyttävät olohuoneen valaistuksessa pinkiltä ja kuvissa selvästi aniliini. Hieman vaihtelevia kuvia myös googlestakin löytyi. Ihana sävy jokatapauksessa ja onneksi siis tämän ostin. Lakassa on kaunista hopeista shimmeriä ja peitti täydellisesti kahdella kerroksella, ei myöskään minkäänlaisia ongelmia levittyvyydessä. 

Hopean shimmerin ansiosta valitsin ihanan OPI:n TGNAC:in joka sopi keskisormeen juuri niin kuin olin kuvitellutkin, sitäkin tyypillisesti kaksi kerrosta. (Katsokaa nyt tuota kimallusta, se on must have!) Leimoja halusin myös ehdottomasti, koska uudet laatat nyt vain houkuttelivat niin paljon. Water spotted tekniikkaa en vielä ole kokeillut (en vain osaa), mentiin sieltä mistä aita on matalin ja tehtiin hieman samankaltaista lopputulosta leimaten. Tuplaleimat oli hyvä valinta kun halusin yhdistää hopeaa ja pinkkiä myös leimoihin. Avokin mielipidettä kysyttiin, että miten päin laitan värit. Hopea alle ja pinkki siis päälle. Pahoittelut, että nyt ei ole kuvaa peukalosta, mutta siinä komeili valkoinen pieni niitti kynnen tyvessä. Näistä tuli oikein kivat ja niin minunlaiseni kynnet. Essie pääsee varmasti vielä monesti kynsille, sen verran ihana tapaus ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Essie : Madison Ave-Hue
  • OPI : This Gown Needs A Crown
  • Ginatricot : White
  • BM-509
  • Valkoiset niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Lempi pinkki lakkasi ? 

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Kaunis lakkaus, ja Madison Ave-hue on on kyllä herkullinen väriltään. En oo varma mikä oma lempparipinkki olisikaan... lasketaanko Essien Splash OF Grenadine pinkiksi, se tuli nyt ekana mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! Tykkään tuosta Essiestä myös kovasti, on juurikin mainitsemasi herkku. :)
      Tuo mainitsemasi on kyllä kaunis sävyltään, ehkä pinkki/aniliini, ei näistä sävyistä oikein aina ota selvää. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)