lauantai 18. huhtikuuta 2015

#Ablecs15 Week 8 : Monochromatic


Heips ! Elämä on hektistä, mutta onneksi blogi ei katoa mihinkään. Paljon kivoja juttuja on tapahtunut tällä viikolla. Bundle Monsterin laattasettini ovat vihdoin täällä sekä ihania lakkoja saapui myös luokseni. Kiireiltä ei taaskaan ole vältytty, mutta ollaan myöskin sängynpohjaa kulutettu olemalla pari päivää kuumeessa / nuhassa. Se taisikin käydä vain pikaisesti kylässä ja niistämään en joutunut moneen otteeseen, yskä vain jäi jäljelle. 

Nyt vuorossa lisää #Ablecs15-haastetta, enpä oikeastaan ole muuta kynsille tehnytkään kuin haasteen aiheita kun kerran inspiraatio kato on tänne iskenyt. Välillä aiheita ja niiden toteutusta miettiessä on saattanut muutamat päivät mennä aluslakoilla pelkästään. Jos oikein ahkera olisin ollut niin olisin varmasti toteuttanut haastetta jo ajallaan, mutta koitetaan nyt ensin päästä kiireistä ja saada inspiraatio takaisin ! 

Vuorossa monochromatic joka oli mulle ihan täyttä utopiaa. Onneksi en ollut ainoa ja sainkin selville tarkoituksen kynsiryhmästä. Tarkoittanee siis yhden värin eri tummuusasteita. Minä valitsin värikseni vihreän kun niitä kokeilemattomissa olikin muutama ja tiesin pian saapuvan lisää lakkoja joten listaa oli lyhennettävä. Valitsin vaaleanvihreän Color Clubin Twiggien, joka oli hieman haastava tapaus levittää, peitti silti hyvin kahdella kerroksella. Vaaleanvihreä löytyi vielä peukalostakin. Keskisormeen laitoin Yes Loven glitterlakkaa vihreillä/kultaisilla/sinillä glittereillä. Tajusin lakan sisältävän muutakin kuin vihreää vasta kun lakka oli jo kynnellä. Ajatuksissani siis kävin vain läpi olisiko mulla glitteriä vihreänä ja tämän huomasin ensimmäisenä. Ei ihan sopinut teeman puitteisiin, mutta sillä mentiin nyt. Muilla kynsillä olikin Color Clubin Feelin' Groovy, tämä taisi olla jonkin sortin neonlakka ja kuivui mattaiseksi. Crellyksi voisin kutsua kun ei jelly kumminkaan ollut. Peitti kohtalaisesti kahdella kerroksella, kolmannenkin olisi voinut laittaa mutta vapaa kasvu ei näkynyt muuta kuin valoa vasten. Leimasin päälle BM:n Sun Kissed kokoelman BM-501 jonkinlaisia merenkasveja Konadin vihreällä. Ihan kivat näistä tulivat vaikka nimettömän leima hieman levisikin. Kivan pirteät ja kovin keväiset ! Kyllä se inspiraatio sieltä tulee ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Color Club : Feelin' Groovy
  • Color Club : Twiggie
  • Konad : Green
  • Yes Love : D5
  • BM-501

Mitä mieltä kynsistä ? Joko kevät näkyy sinun lakkauksissasi ?

- Jenni

10 kommenttia:

  1. On kyllä ihanan keväinen ja pirteä lakkaus! <3 Tuommoinen neon-vihreä uupuu täysin omasta kokoelmastani, pitääkin korjata asia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Neon tosiaan hieman häiki silmiä kun kulkenut hetken vain aluslakoilla. Jokaisella kuuluu olla tuon sävyinen lakka kesäksi ! :)

      Poista
  2. Tykkään kovasti näistä! Varsinkin nyt kun vihreät lakat on alkaneet iskeä paljon enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mukava kuulla ja kiitos paljon ! =)
      En itsekkään aina ole tykännyt vihreistä, mutta kynsillä nykyään paljon enemmän sekä pikkuhiljaa myös vaatetuksessakin. :D

      Poista
  3. Moikka! Törmäsin tänään sun blogiin ja mitä kerkesin selailemaan niin tosi kivan näköisiä kynsiä teet - pakko oli lukijaksi liittyä :)
    fiianailedit.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips ! Kiva kuulla, että pidit ja liityit lukijaksi. Toivottavasti jäät seurailemaan ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)