torstai 30. huhtikuuta 2015

#Ablecs15 Week 10 : Rainy Day


Heips ! Kynnet ovat nyt jääneet hieman heitteille kun tuntuu, että päivistä loppuvat tunnit kesken. Fiksuna mentiinkin tänään vappuruuhkaan ruokaostoksille, sitä ihmisten määrää ei voi sanoin kuvailla ja meillä meni puolitoista tuntia ruokakaupassa. Taitaa ollakkin uusi ennätys ! :D Kunhan tähän treeni ja ruokarytmiin tottuu niin tasaantuu tämä arkikin sitten. Sekä jälleen yksi paha, aikaa on vain yöllä ja karsin sitä siis unesta, jotta saan ylläpitää myös tätäkin harrastusta.

Aiheena oli 'Sateinen päivä'-näin suomennettuna ja se tuottikin mulle vaikeuksia, en meinannut millään keksiä mitä siitä saisi kynsille. Muistin viime syksynä käyttäneeni tuota Bundle Monsterin pilvilaatta sade-kynsissä joten valitsin sen tälläkin kertaa. Viimeksi yhdistin sen siniseen, mutta sateiset päiväthän ovat harmaita joten sillä linjalla mentiin.

Taas kirppariostoksia kynsillä, tällä kertaa kaksinkappalein. Kaksi aivan ihanaa Essencen lakkaa. Tummanharmaa lastulakka, jossa mukana myös hopeaa pikkuglitteriä. Tämä kaunokainen on nimeltään I'm The Boss !. Peitti hyvin kahdella kerroksella ja levittyi hyvin Essencen ihanalla sudilla. Pitkästä aikaa laitoin myös strasseja ja niitä pääsikin kirkkaina 'kuin vesipisaroina' tummanharmaille kynsille. Muilta kynsiltä löytyikin vaaleanharmaa Essencen Grey-To Be Here, jossa pinkkiä shimmeriä. Kynsillä shimmer kyllä näkyy, mutta kuviin sitä en saanut. Tämäkin oli peittävyydeltään yhtä hyvä kuin tummempi ystävänsä. Leimat tehty BM-312 laatasta Konadin Greyllä. Halusin leiman olevan samansävyinen kuin tummanharmaa lakka ja onnistuinkin siinä. Tykkäsin kynsistä kovasti ja olin tyytyväinen kuin onnistuin aiheessa vaikka se tuntuikin aluksi vaikealta. Jos pirteämpiä värejä ensi kerralla ? :)




Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Essence : I'm The Boss !
  • Essence : Grey-To Be Here
  • Konad : Gray
  • BM- 312
  • Strassit & strassikynä
  • Leimasin

Mitä mieltä kynsistä ? Jos toteutit haasteen oliko se mielestäsi vaikea ? 

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Nätit! Harmaallakin voi tehdä näyttävää :) oikein toimiva kokonaisuus ja vastaa myös haasteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Harmaa ei ehkä aina ole ollut sitä mukavuus aluetta, mutta niin kuin sanoit kyllä silläkin voi tehdä näyttävää.

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)