maanantai 27. huhtikuuta 2015

#Ablecs15 Week 10 : Dot Dot Dot


Heips ! 'Pientä' offtopic settiä näin alkuun ja hieman selitystä tuleville kiireille, nimittäin kuntosali. Yritän silti parhaani mukaan kiriä ensi viikon aikana niin monta aihetta läpi kuin kerkeän. Tarkka treeniohjelma/ruokavalio tarvitsevat myös panostusta, 10vk ja 4krt/vk tiukkaa treeniä ja lihasten kasvatusta. Katsotaan jos tänne turisen tästä innostuksesta enemmänkin jos kiinnostuneita vaan on. Kesäkuntoahan en ole siis havittelemassa vaikka sekin tässä samalla tulee, mutta tavoitteenani on siis näyttää kirjaimellisesti närhenmunat kaikille, jotka ovat iankaiken toitottaneet mua syömään enemmän ja luulleet mulla olevan anoreksia tms. Ei, ei mulla ole ollut minkäänlaista syömishäiriötä, olen aina vain ollut pitkä ja hoikka ruumiinrakenteeltani ja tykännyt urheilusta. Ainaiset 'Söisit viel yhden pullan, etkö syö ikinä mitään.' - ovat kyllästyttäneet. Kyllä syön ja paljon enkä aina edes terveellisesti, enkä siltikään ole lihonnut. (Ainiin, rakastan herkkuja ja syöminen on kivaa!) Siltikään vaikka hoikka olenkin en tunne oloani kotoisaksi kropassani vaikka niin mulle on aina sanottu, että pitäisi. Mitä jos en ? Treenaamisen tavoitteenani on kasvattaa lihasmassaa, kuntoilla, oppia syömään terveellisesti ja välttää huonoja ruoka-aineita. Haluan liikunnasta ja terveellisestä ruuasta elämäntavan ja teen kaikkeni onnistuakseni siinä ! Ennen kaikkea haluan olla tyytyväinen kroppaani ja olla ylpeä siitä sekä tuntea oloni siinä kotoisaksi. Se on mun temppelini, haluan sen voivan hyvin ja teen sen kaiken itseni sekä terveyteni vuoksi. Kyllä, tästä se lähtee ja tänään olikin ensimmäinen treenipäivä.  Tähän 10vk mahtuu varmasti kaikenlaista, niin ylä kuin alamäkiäkin, mutta pääasia on tehdä täysillä ja yrittää parhaansa !

Nyt vuorossa pilkkuja, niitä en olekkaan pitkään aikaan tehnyt joten aihe tulikin hyvään kohtaan. En ole kerinnyt toteuttamaan aiheita siihen tahtiin kuin olisin halunnut kun nyt osan ajasta alkaakin viemään kuntosali.

Kynsille pääsi jälleen yksi aiemmin mainitsemistani kirppis ostoista, nimittäin Essencen Upper Green Side. Ihana vaaleanlime pienellä shimmerillä. Harmikseni shimmer ei näkynyt kynsillä asti. Peitti hyvin kahdella kerroksella eikä ollut ongelmia levittyvyydessäkään. Tosi kaunis sävy näin kevääseen ! Kaverikseen tämä sai aksenttikynteen sinivihreän Dependin 426, kun edelleen on osa näistä voittamistani kokeilematta (enää kaksi jäljellä!). Tämä olisi voinut peittää jo yhdellä reilummalla kerroksella, mutta laitoin suosiolla kaksi ohuempaa. Pilkut olivat aiheena ja selailinkin Pinterestistä erilaisia pilkkukynsiä, kun en koko kynsiä halunnut pilkutella. Ensin tarkoituksena oli pilkuttaa vain kynnen sivuihin suorat pilkkujonot, mutta päätinkin tehdä niistä kynnen mukaan kaarevat. Nimettömiin teinkin pilkut eri sivulle kuin muihin. Jotenkin omituiselta tuntui tehdä niin simppelit lakkaukset, mutta aikaakaan ei kovasti ollut joten tämä sopikin mainiosti. Vaikka koristeluilla ei mahtailtukaan tällä kertaa niin ovat kumminkin ihanan pirtsakat ja sain kaksi lakkaa kokeilemattomista pois ! ;)

Ps. Auttakaa hyvät ihmiset mua niiden Rainy Day-kynsien kanssa, mulla ei ole minkäälaista ideaa niitä koskien. :/


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Essence : Upper Green Side
  • Depend : 426
  • Pilkkutikku

Mitä mieltä kynsistä ? Tykkäätkö pilkutella ? Kanssatreenaajia ? 

- Jenni 

2 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet, ihania vihreitä! Olen vähän huono pilkutteleen sekä siinä mielessä että en saa aikaiseksi että siinä mielessä että en vaan osaa, kun teen niin harvoin. Pitäisi siis pilkutella useammin. :)

    VastaaPoista
  2. http://nenasofias.blogspot.fi/ ainakin oli tehnyt tosi kivat Rainy day - kynnet! :)

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)