maanantai 16. helmikuuta 2015

Teemaviikko | Ystävänpäivä : Pinkkejä sydämiä


Heips ! Mattimyöhäinen ilmottautuu näiden viimeisten ystävänpäiväkynsien kanssa. Hauskan sattuman takia kamerasta oli akku loppu ja vara-akut olivat tyhjät. Jes, täydellinen kombo. Muistin ladanneeni vara-akun, mutta ei kamera ainakaan käynnistynyt. Päälle vielä teksti ja kuvien editoiminen, ja aikakin vain rientää..

Kynsiltä löytyy elementtejä joista pidän. Pinkkiä, vaaleanpunaista, neonglitteriä, niittejä ja leimoja. Pinkkinä toimi Tigerin 49:n, ihana tumman pinkki. Etusormiin valitsin vaaleanpunaisen kaveriksi niitit, jotka olen saanut viime kesänä BPS testattavaksi. Muilla kynsillä onkin Wet n Wildin Tickled Pinkiä kaksi kerrosta. Väri ei ihan täysin täsmännyt neonglitterin pohjaan, mutta oli lähin vaaleanpunaisen sävy jonka omistan. Asiaan pitää saada muutos ja etsiä vieläkin vaaleampi sävy. Neonglitteriä oli pakko saada, kun muistan vain kerran aiemmin sitä käyttäneeni ja mikä vääryys se onkaan tämä on ihana ! Sydän leimat löytyy laatasta BM-620 ja leimauslakkana Konadin Magenta. Magenta oli juuri oikeansävyinen kun vertasin sitä Tigeriin. Halusin siis leimojen olevan samanväriset kuin muunkin lakkauksen pinkki. Nämä viimeiset olivatkin yhdet lempparini koko teemaviikolta. Menivät niin nappiin koristeineen, lakkoineen ja kuvineen. Tykkäsin valtavasti ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Tiger : 49
  • Wet n Wild : Tickled Pink
  • Seppälä : Strawberry Sorbet
  • Konad : Magenta
  • BM-620
  • Niitit *saatu

Mitä mieltä kynsistä ? Mikä on lempi pinkkisi ?

- Jenni 

14 kommenttia:

  1. Tosi nätit <3 Mä pyörittelin kans tota seppälän glitterlakkaa ystävänpäiväkynsiä varten mut en keksiny oikein mitä kaveriks ottaisin, ni teinki sit vaan pilkkuja.. :) onpahan helppo poistaa ku on pelkkiä cremejä kynsillä..
    lempparipinkki on OPI Girls love Ponies <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Mä halusin sen ehdottomasti mukaan, hetken jouduin miettimään minkä kanssa sen yhdistän. Se on niin söpölakka, että se oli must. Onneksi laitoin vain yhteen kynteen per käsi niin ei tullut isompia ongelmia sen kanssa. :)
      Tuo mainitsemasi OPI on ihana, mulla vaan ei (vielä) ole sitä mutta katsellut olen kyllä. :D

      Poista
  2. Nää on todella upeat ja yhdet lemppareista mitä oot teemaviikolle tehnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja kiva kuulla, että tykkäsit näistä ! :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon ja kiva, että tykkäsit ! :)

      Poista
  4. Ooh nämä on tosi hienot kaiken kaikkiaan! <3 Ja ihana idea tämä sun ystävänpäivän teemaviikko, selailen näitä vasta nyt kun olen ollut lähiaikoina melko huonossa hapessa enkä ole jaksanut istua koneella blogeja selaten, vaikka yleensä se onkin mielipuuhaani :/ No, onneksi nämä postaukset ei mihinkään katoa niin matti myöhäinenkin ehtii selailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :) Ihanaa silti vaikka selailetkin vähän myöhässä, kiva tietää että joku lukee myös vanhempiakin postauksia. Teemaviikosta on vähän tullutkin perinne, ensi vuonna uudet kujeet taas. :) Nämä taisivatkin olla omat lempparit koko viikolta !

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)