sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Teemaviikko | Ystävänpäivä : Luksusta ja ruusuja


Heips ! Ajattelin esitellä vasta huomenna 'viralliset' ystävänpäiväkynnet kun näitä tuli nyt seitsemät tehtyä. Kukaan tuskin pahastuu vaikka teemailu jatkuukin huomiseen asti. Minä en ainakaan. ;) Ystävänpäivän kunniaksi tuo ihana herättikin minut kahvin tuoksuun ja Fazerin maitosuklaa levyn kanssa. 

Kynsille tiensä löysi Ginatricotin Luxurious, ihana metallilakka joka taittaa hieman vaaleanpunaiseen. Tämän sävyä on vaikea kuvailla, näissä kuvissa näyttää vähän kultaan taittavalta, mutta kynsillä enemmän vaaleanpunertavalta. Melkein kuin ruusukultainen ? Levittyi hyvin ja peitti mainiosti kahdella kerroksella. Tämän lakan ilmestyessä luulin, etten tarvitse tätä ja menikin todella pitkään ennen kuin tämän kotiutin. Tämä muistaakseni oli 'en keksi muutakaan' kun piti kolme lakkaa valita. Onneksi näitä vielä oli kun kynsille tämän sain niin en tiedä miten olen tätä voinut vastustaa. Niin tuijottelu lakka kun vaan voi olla ! Halusin pitkästä aikaa muuta kuin skittletteä ja lähdinkin leimailemaan kaikkiin kynsiin. Laatat kävin moneen kertaa läpi kun etsin täydellistä ruusukuviota ja muutamat kerkesin kokeilemaan paperille ennen kuin valitsin Pueenin 80-laatan. Punaiset ruusuthan tähän päivään kuuluu, mutta päättelin mustan sopivan pohjalakkaan paremmin ja ainakin näkyvän selkeästi. Konadin musta leimasi täydellisesti (välillä näinkin) ja ruusut ovat melkein joka kynnessä samanlaiset. Kyllä mä pian opin joka kerta kohdistamaan sinne minne pitääkin. Näistä tuli aika näyttävät vaikka ovatkin yksinkertaiset. Tykkäsin näistä ihan kybällä ja vietinkin aikaa näillä neljä päivää, yhden pelkällä pohjalakalla kun oli vaan niin kaunis ja kolme päivää leimoilla. Ruusuthan kuuluu ystikseen joten sopivat hyvin teemaan ! 

Toivottavasti kaikilla oli mukava ystävänpäivä !


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Ginatricot : Luxurious
  • Konad : Black
  • Pueen 80

Mitä mieltä kynsistä ? 

- Jenni

10 kommenttia:

  1. Nätit ruusut! Olitpa sä ahkera. Ite en saanu yksiäkään aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Jos rehellisiä ollaan niin osan kynsistä tein jo aiemmin ja osan vasta kyseisellä viikolla. En kyllä muuten olisi kerinnyt tekemään noin monia tähän teemaan. :)

      Poista
  2. Ihanat! tykkään tosi paljon tosta musta kulta yhdistelmästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Vaikka ei se ihan kultainen olekkaan. ;)

      Poista
  3. Ooh, tosi kauniit kynnet! Nää iskee muhun ihan täysillä väriensä puolesta, ja nuo leimauksetkin on upeat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäsit ! :)
      Pitkästä aikaa sain aikaiseksi pelkästään leimailla kaikki kynnet niin, että itsekkin pidin niistä. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)