perjantai 6. helmikuuta 2015

Suomiväreissä


Heips ! Yritän pitää yllä vanhaa postaustahtia, joten nyt jälleen kynsien pariin. Muutaman päivän on ollut hieman tukkoinen olo, päätä jomottanut ja nenäkin vuotanut, mutta taitaakin mennä flunssa helpolla ohi. Joskus näinkin päin ! :)

Suomen väreissä toteutetut kynnet vaikka eivät olleetkaan itsenäisyyspäivää varten. Valkoinen ja sininen vaan sopivat yhteen, vaikka hopean sijaan valitsinkin kultaisen. Facebookin kautta ostamani Color Club, sähäkkä sininen pääsi vihdoin kynsille. Chelsea Girl peittää 2-3 kerroksella ja levittyi ihan ok:sti vaikka mulla onkin tuo minipullo jossa on aika kapea sivellin. Ei värjännyt kynsinauhoja vaikka meinasi sinne juoksennellakkin. Chelsea kynsille laitoin ainoastaan kaksi kultaista niittiä. Toinen sininen onkin Ginatricotin Brilliant Blue, joka siistiessä tarttui aika piukasti kuiviin (talven tappamiin) kynsinauhoihini. Peittää 2-3 kerroksella ja on tosi nätti tummansininen shimmer. Näihin kynsiin leimasinkin Pueenin Encore-laatasta SE04B:stä Wet n Wildin Gold Albumilla kukkasia. Valitettavasti leimausjälki ei ollutkaan niin näkyvä kuin olisin halunnut, joten ei niitä kovin kukkasiksi osannut luokitella. Vaaleamman päälle, tuo Wettis leimaa ihan hyvin. Tottakai talven ihastuttama Essencen I Feel Gretty pääsi myös mukaan tuomaan lumista tunnelmaa Ginan valkoisen päälle. 

Tykkäsin kynsistä kyllä, mutta leimojen heikko näkyvyys hieman häiritsi. En antanut sen häiritä ja jatkan vain sitkeästi sen oikein kultaisen leimalakan etsimistä. Brilliant Bluen kanssa olen ensi kerralla varovaisempi, etten sotke kynsinauhoja. Ihan kivat näistä siis tuli ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Ginatricot : Brilliant Blue
  • Color Club : Chelsea Girl
  • Ginatricot : White
  • Wet n Wild : Gold Album
  • Essence Sparkle Sand : I Feel Gretty ! 
  • Pueen SE04B
  • Kultaiset niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Onko sinulla 'The talvilakkaa' ?

- Jenni

8 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)