torstai 26. helmikuuta 2015

#Ablecs15 Week 3 : Abstract



Heips ! Tämänkertainen aihe olikin abstrakti. Kaikenlaisia kynsiä löytyi googlettelemalla ja siltikään en oikein osannut keksiä minkälaisen lakkauksen teen. No lähdin skittletten maailmaan jälleen kerran ja abstraktiksi valitsin leimauskuvion.

Punainen valikoitui väriksi pitkästä aikaa ja kynsille pääsi vain vanhempia lakkoja. Golden Rosen Matte punainen on sävyltään tosi herkullinen, harmi kun näitä tulee käytettyä kovin harvoin. Näissä on hyvänä puolena se, että kuivuvat hyvin ja peittävät jopa yhdellä kerroksella. Nimettömään halusin punaista glitterlakkaa myöskin GR:ltä ja se olikin nro 121. Keskisormissa Ginan valkoinen ja leimailtiin tälläkin kertaa, leimat tehty myöskin GR:n Matte lakalla. Leima ei yllätyksekseni ollutkaan yhtä punainen kuin samalla lakkaamani kynnet. Ainoa uusi juttu oli käyttämäni leimauslaatta, Pueenin 83. Vielä on 'muutama' laatta kokeilematta. Ihan kivat näistä tulivat vaikka en millään meinannut ideaa keksiä, punainen on vaan niin klassisen kaunis kynsillä. Tykkäsin ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Golden Rose Matte : 03
  • Ginatricot : White
  • Golden Rose Jolly Jewels : 121
  • Pueen 83

Mitä mieltä kynsistä ? Osallistuisko haasteeseen ? 

- Jenni

12 kommenttia:

  1. Hienot kynnet! Punainen on kyllä ihanan klassinen kynsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Punainen on klassinen ja niin ajaton kynsillä, että !

      Poista
  2. Kauniit kynnet! Nää haasteet on kyllä kivoja, kun kaikilla tulee samasta aiheesta niin erilaiset kynnet. :) Ihana tuo nimettömän glitter

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! Mä oon samaa mieltä, se on hienoa nähdä kuinka ihmiset tulkitsee ne niin eritavalla. Se glitter on aivan ihana <3 :)

      Poista
  3. Nätit kynnet! Toi Jolly Jewels näyttää oikeen mehukkaalta.

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)