keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Roller Coaster


Heips ! Työssäoppiminen on jo alkanut ja taitaa mennä hetki totutella taas bussilla liikkumiseen. Koulumatka multa taittuu fillarilla n. 5 minuutissa, mutta nyt matkoihin meneekin n. tunti. Eli heräämäänkin joutuu siis aikaisemmin. Mä en ole lainkaan aamuihminen ja aikaisempi herätyskin on jo saavutus. Kaikenlisäksi jatkolinkkariin ehtiminenkin on täpärällä. Julkiset eivät vaan ole mua varten, mutta onneksi tämä ei olekkaan kuin 8vk keissi. :D

Esittelyssä tällä kertaa yhdet unohtuneet, nämä ovat marraskuun lopulta. En ymmärrä miten kynsikuvia saan 'kadotettua' tuonne albumin syövereihin ja siinä olen erityisen hyvä. Kokeilemattomia oli näissä tällä kertaa vain yksi, Essencen Roller Coaster.  Vedenvihreä lakka, vihreällä shimmerillä. Todella kaunis väri, peitti hyvin kahdella kerroksella sekä levittyi hyvin. Kahteen kynteen laitoin hopeiset niitit ja pikkurilliin La Femmen hopeista crackle lakkaa meikkisienellä töpöttäen. Niitin olisin tähänkin halunnut, mutta kynsi on niin pieni ja kaareva joten muuta oli keksittävä. Muilla kynsillä MO:n Mushroom, harmaa creme. Messuilta kotiuttamani Konadin laatta on jäänyt hieman hylkiöksi muiden laattojen saavuttua maailmalta, mutta ennen niiden saapumista käytin sitä mm. näihin kynsiin. Tigerin vedenvihreä oli suurinpiirtein aika lähellä Essencen sävyä, ainakin paperille leimatessa, mutta olikin liian vaalea kynnellä. En antanut sen häiritä kun kumminkin sopi värimaailmaan. Ihan kivat kynnet olivat, Rolle Coaster jäi kyllä mieleen kun oli niin kauniin värinen ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Essence : Roller Coaster
  • La Femme : Classic Silver
  • Models Own : Mushroom
  • Tiger : 47
  • Konad Square 01
  • Niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Tykkäätkö Essencen lakoista ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet, kauniin sävyinen tuo Roller Coaster! <3 Hei miten sulla noi Tigerin lakat on toimineet? Mä sain tässä vähän ennen joulua yhden helmiäisvalkoisen Tigerin monsterin, joka haisee ihan kamalalta, ei levity tai kuivu ikinä! Siis ei edes pikakuivattajalla! Mokoma meinasi saada mulle kunnon kynsimasiksen päälle, ja vannoin, etten siihen koske enää ikinä. Onko mun Tiger-lakka sit ihan susi lampaiden joukossa vai millaisia ne muut on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roller on ihana ! <3
      Mulla on toimineet Tigerin lakat ihan hyvin, yhtä lukuunottamatta. Se oli joku vaaleanlila jonka sävyi tummui osittain päällyslakan jälkeen (jäi laikukkaaksi). Mulla on levittyneet nuo omistamani ihan hyvin ja kuivuvatkin pikakuivattajalla. Eivät haisekkaan omaan nenääni edes pahoilta. :D Pääasiassa käytän niitä leimailuun kun ovat pigmenttisiä, mutta välillä kynsille ihan lakkaankin niillä. Ei pahaa sanottavaa kuin tuosta yhdestä lilasta, joka on harmikseni ihana pastellinen lila ja toista ei ole, mutta päällyslakka pilaa sen täysin. Leimoissa en sitä ole kokeillut, että tummuuko. :D Ihan hyvin sulla voi olla susi versio tai sitten juuri kyseinen sävy on kuraa tai jotain. :)

      Poista
  2. Roller on ihan älyttömän ihana! <3 Mulla on tullu himo Essencen lakkoihin, halpoja ja hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin siitä myös ja pääseekin varmasti uudelleenkin kynsille ! =) Tykkään muutenkin Essencen lakoista ja yhteenkään omistamaani en ole joutunut pettymään. Tosi hyvää tavaraa pieneen hintaan nähden. Mukava kuulla, että muutkin tykkäävät. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)