torstai 15. tammikuuta 2015

Kokeilemattomia kynsillä


Heips ! Nämä kynnet olen tehnyt pari päivää ennen uutta vuotta kun suunnittelin ilotulite kynsiä. Eivät onnistuneetkaan niin kuin olisin halunnut ja teinkin toisenlaiset kynnet uudeksi vuodeksi, ne löytyykin täältä

Kokeilemattomia sain vielä vähennettyä ennen vuoden vaihdetta. Ginatricotin Licorise oli yksi niistä. Väriltään tämä on erikoinen siniharmaa ja aika ohuttakin tämä oli silti peitti kynteni hyvin kahdella kerroksella. Licoricea löytyi keskisormista ja päällä H&M:n 3D Glitter-lastulakka. Toinen kokeilematon oli H&M:n Happy Hour. Kaunis sinivihreä sävy ja peitti kahdella kerroksella. Näihin en laittanut mitään koristeluita. Ei kahta ilman kolmatta joten mukaan lykkäsin vielä värimaailmaan sopivan Essencen Miss Universen. Lakatessa huomasin pohjan olevan musta ja shimmer hohtelee sinisenä ja vihreänä, pullossa näkyi vielä lilakin, mutta sitä en kynsillä nähnyt. Leimoiksi ilotulitteita BM-H14-laatasta, Konadin Herburn Bluella. Hieman tylsähköt ilotulitteet olivat, mutta kyllä ne niiksi silti mielsin. Ennen poistamista kokeilin miltä näyttivät matattuina ja eivät kyllä yhtään hullummilta, kivat molempina mielestäni ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • H&M : Happy Hour
  • Essence : Miss Universe
  • Ginatricot : Licorice
  • H&M : 3D Glitter
  • Konad : Herburn Blue
  • BM-H14
  • Flormar Matifying Top Coat (ei kuvassa)

Mitä mieltä kynsistä ? Matta vai ei ?

- Jenni

9 kommenttia:

  1. Tosi kivat (: Mun mielestä kiiltävänä oli ehkä hiukan paremmat.

    VastaaPoista
  2. Oih kun kauniit kynnet! Upea tuo H&M flakielakka, en tiennytkään että niillä on tuollainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! On tuo upea, mutta tosi harvoin tulee käytettyä ja tämä on jo aika vanhakin ettei enää kaupasta saa, :D

      Poista
  3. Ainiin, oletko huomannut Näytä Kyntesi -verkkokaupan alet? Siellähän olisi nyt nfu Oh:n flakiet naurettavaan kahden euron hintaan (Mi Nailsilla 12e....) eli jos noista tykkäät niin muistapa tilata niitä tammikuun aikana ennenkuin ale loppuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä huomannut ja niitä katsellutkin, mutta en tiedä onko mulla tarvetta vaikka halpoja ovatkin. Kiitos silti huomaavaisuudestasi ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)