keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 2 : I Love Me-messu ostokset

Heips ! Muistin viime vuoden kalenterissakin esitelleeni messuostokset joten säästin ne tähän kalenteriin. Tiedän, messut olivat jo aikoja sitten, mutta nyt olen päässyt kokeilemaan ja perehtymäänkin tuotteisiin niin voin niistä jotain kertoakkin. Täältä pääsee katsomaan viime vuoden ostokset. 

Teetä, teetä ja lisää teetä ! Nämä olivat Nordqvistilta ja olisinkin voinut ostaa vaikka joka makua. Nämä olivat halpaa kuin saippua ja Easy teetä ollaankin jo Juhan kanssa makusteltu. Sillon kuin ostin nämä näitä ei vielä Porissa näkynyt kaupoissa nyt kun paketit tyhjenevät on näitä onneksi Prismassa. Kaksi pakattia Easyä on siis huvennut pian kokonaan. Näillä on hauskoja nimiä jotka näkyvät toisessa paketissa ja maut ovat myös erikoisia mutta hyviä. Löytyy mm. chili, vaahtokarkki, lakritsi, suklaa jne. 2pkt sai 1€. Muumiteetä ei vielä olla keritty maistelemaan, mutta no meillä on kaappi täynnä teetä muutenkin ja onhan kylmä syksy ja talvi hyvää aikaa juoda.


Tangle Teezer matkamallin ostaessa sai kaupan päälle myös hoitosuihkeen. Hoitosuihkeen olen miettynyt ottavani kunnolla käyttöön nyt kun kylmemmät ilmat lähestyvät, tätä olen kokeillut vasta pari kertaa. Tuoksu on ainakin omaan nenääni tarpeeksi mieto ja 'kaunis'. Hintaa matkamallilla oli vain 10€ ja tämä kulkeekin aina laukussa mukana ja kotona taas toinen normi malli. Itse Tangle Teezerillä tämän hinta oli kalliimpi. En muista tämänkään yrityksen nimeä, mutta hyvää asiakaspalvelua saatiin, kiitos siitä !

Edit // New Hairstore saattoi olla kyseinen yritys, mutta en varmaksi osaa sano. 


Mereneidilläkin kävin kahdesti, ensin ostin vain vähän sitten koko messupaikan kierrettyä tulin ostamaan muutamat lisää. Mereneidin viiloja mulla tällä hetkellä käytössä lyhentämiseen, muotoiluun sekä buffaamiseen. Ovat kyllä enemmän rakennekynsiä varten, mutta mulla nämä toimii vallanmainiosti. Pari pikku pulloa kynsiliimaa ja kynnen korjausnauhaa. Kynnen korjaukseen ostin kahta erilaista silkki-ja lasikuitu nauhaa. Pikakuivattajaa ja ridgefilleriä molempia kaksin kappalein sekä kynsinauhaöljyä Freesian tuoksuisena. 

Silkkikuitunauhalla on tullut kynsiä jo korjailtua ja paikka kestää kovempiakin kolhuja ja kynsi saa kasvaa rauhassa. Pikakuivattaja on jo vanha tuttu, mutta ridgefiller vielä kokeilematta. Kynsinauhaöljy on myös päässyt sisarensa kanssa kovaan käyttöön ja tämäkin tuoksuu vallan hyvältä. 


Cesarsilta olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta yritin hillitä itseni. Bloggaaja lakat jäivät osaltani ostamatta vaikka kuinka olivatki näytillä. Sen sijaan mukaani tarttui Glisten & Glow HK Girl, minun The päällyslakkani. Olisi tosin pitänyt ottaa vielä toinenkin ! Huomasin myös Konadin uudet Square laatat joita tutkinkin hartaasti, mutta vain yksi pääsi mukaani Square 01 kaikkein kivoimmilla kuvilla. Sekä Konadin päällyslakka leimojen päälle, vajaa pullo minulla käytössä onkin. Cesarsilla kävinkin pariin otteeseen, mutta vain nämä ostin. Harmikseni jätin löllö suorakaide leimasin sinne, aikaisemmin sykyllä tilasin sellaisen nettikaupasta ja se ei löllö ollut. En vain ollut varma oliko messuilla ollut samanlainen niin jäi ostamatta.

Leimauslaatta on ensimmäinen Konadin laattaani ja tämä on mahtava ! Kuvat ovat isoja ja siirtyvät kynnelle ongelmitta. Plussana toki nätit kuvat ja tätä onkin keritty jo vähän vilauttamaan blogissakin. Jos näitä lisää tulee kivoilla kuvilla, mun on pakko saada.


Valitettavasti en muista yhtään mikä liike/yritys näitä myi. Edulliset China Glazet löysivät tiensä kätösiini pitkän etsinnän jälkeen. Olin kynsiryhmässä keskustelua näistä lukenut ja halusin ne myös itsekin löytää. Olisin voinut vaikka tyhjentää koko laarin, mutta mukaan pääsi vain kuusi ihanaa yksilöä. Harmittaa, että olisihan näitä 3,50€ voinut ostaa enemmänkin. Nämä olivatkin ihana lisä minun kolmelle edelliselle ChG:n lakalleni. 

Laced Up, Make An Entrance,  If In DoubtSurf It Out, X-ta-Sea, For AudreyWait N’ Sea.
Kaikki ovat jo päässeet kynsille, mutta eivät blogiin asti. Nimeä klikkaamalla pääsee kyseiseen postaukseen. Nämä olivat laadultaakin hyviä creme lakkoja ja saivat mieleeni kesän ! 


Kaikki yhdessä koossa, kyllä niitä oli paljon, mutta kaikki olivat tarvittavia sekä aivan ihania juuri minun makuuni. Ensi vuonnakin olisi kiva päästä messuille, mutta katsotaan nyt kun sinne on kumminkin aikaa vielä riittämiin. Tykkäsin ostoksista kovasti ja ovatkin melkein kaikki päivittäisessä käytössä. 

Messuilla tuli maisteltua kaikenlaista uutta hyvää ja erikoista. Jalat olivat ihan puhki siitä kävelemisestä ja unikin olisi maittanut. Täältä Porista sai lähteä aamulla aika ajoissa jotta ehti messuille aamulla. Paljon oli ihmisiä tälläkin kertaa, mutta kynsijuttuja olisi silti saanut olla enemmän. Käytiin myös Jumbossa paluu matkalla, mutta sieltä löytyi vain karkkia matkaevääksi. Ei shoppailu ja kävely enää innostanut kun koko päivän oli kierrellyt messuilla. Matkalla kotiin syötiin hyvin ja juteltiin, taisin pienet unetkin ottaa. Mahtava reissu oli ja kiitos Juhan siskoille messuilu seurasta ! :)


Mitä mieltä ostoksista ? Kävitkö itse kyseisillä messuilla ? 


- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)