lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 19 : Lilaa ja lumihiutaleita


Heips ! Pahoittelut hieman myöhäisestä ajankohdasta, tämä päivä on ollut yhtä hullunmyllyä. Käytiin ostelemassa loppuja lahjoja, mutta vielä puuttuu lahja Juhalle. Kaupoissa meni aikaa aika kauan kun mistään ei meinannut löytyä juuri sitä mitä hain. No nyt vihdoin kotona. Kaupoista tarttui mukaan myös Trindin Nail Repair ja Nail Balsam. Katsotaan jos saan taas kynsistä kestävät ja kauniit. On meinaan alle viikkoon hajoillut yhdestä jos toisesta kynnestä kulmat. Ne ovat kyllä joululahjat itselleni, mutta otan käyttöön seuraavan lakkauksen yhteydessä. Huomasin lukijoidenkin lisääntyneen ja oonkin ihan innoissani ! Kiitos teille ihanille jotka jaksatte kommentoida ja lukea juttujani se merkkaa mulle tosi paljon. :) 

Kynsillä kaksi kerrosta ihanaa X-Ta-Sea lakkaa. Lakka on tämän vuoden Off Shore-kokoelmasta. Tämän päälle leimailin lumihiutaleita BM-323 laatasta, Konadin valkoisella. Keskisormeen pääsi X-Ta-Sean päälle Yes Loven glitteriä nro. 6. Muilta kynsiltä löytyy Flormarin magneetti lakkaa myöskin lilana. En koskaan oikein innostunut magneettilakoista, mutta silti multa niitä muutama lötyy. Olen ne ottanut ihan normi lakkaus käyttöön kun peittävät hyvin ja ovat nätin värisiä. Nämä kuuluivat kategoriaan ihan kivat. Taisin yhdistää liikaa erilaisia liloja lakkoja, toimisivat varmaan paremmin toisen väristen lakkojen kanssa. 

Mukavaa viikonloppua ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • China Glaze : X-Ta-Sea
  • Flormar Magnetic : MG07
  • Yes Love : 6
  • Konad White
  • BM-323
  • Leimasin

Mitä mieltä kynsistä ? Ideoita seuraavaan lakkaukseen ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä tosi nätit kynnet! Ja aivan ihana tuo Yes Loven glitteri, vitsit sentään, mun niin pitää tilata näitä kunnon kasa joku päivä kun kaikki vaikuttaa niin ihanille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! =)
      Näitä löytää ihan kirppareiltakin jos ei tilaamaan viitsi ruveta. Mä olen kaikki omani ostanut kirppiksiltä. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)