maanantai 24. marraskuuta 2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 / Week 10 : Love This Brand


Heips ! Taas on tullut postailtua harvakseen, mutta sallittakoon se sillä mulla on viimeinen vuosi ammattikoulussa ja opinnäytetyö vaatii kirjoittajaa. Koulun lisäksi pikkujoulukausi ja muu jouluhömppä vaatii aikaa. Eikä kotiakaan nyt ihan rempalleen voi jättää. Kaiken lisäksi tätä kirjoittaessa koneen näyttökin sammunut varmaan kymmenen kertaa, eli sillekkin pitäisi jotain tehdä ja takuu tietenki jo mennyt umpeen. Hermoja repivää. 

Hetkeen en ole kerinnyt mukaan #ablecaw haasteeseenkaan, enkä tehnyt kynsiä siihen tarkoituksella. Nämä sopivat tähän mielestäni hyvin, koska Yes Love on yksi lemppari lakkamerkeistäni. Merkki on edullinen ja melkein kaikki ostamani ovat olleet laadultaan hyviä. Muutamia kalliimpiakin merkkejä löytyy, mutta suurin osa lakoistani kuuluu kumminkin 'markettilakkoihin' tai 'halppiksiin'.

Kumminkin nyt niihin kynsiin, jotka olivat tosi simppelit ja aika vanhatkin tuolta arkistoista. Kuviakin vain nämä kaksi jotenkuten onnistunutta, valitettavasti. Yes Loven neonglitterlakat olivat kesällä hyvin pinnalla ja itseltänikin niitä löytyy muutamat. Itsestään peittäviä eivät olleet joten alle vaati mahdollisimman samansävyisen lakan, sellainen löytyi myöskin Yes Lovelta. Tosin tämä turkoosi/minttu oli hyvin huonolaatuinen ja peitti vasta kolmannella kerroksella ja raidoittui aivan kamalasti. Tämä taitaakin olla yksi huonoimmista Yes Loven lakoistani, kaikki muut ovat olleet aivan mainioita. Neonglitteriä laitoin kaksi ohutta kerrosta jotta sain aikaiseksi glittervoileivän, kun niitäkään ei oltu pitkään aikaan blogissa näkynyt. Yhtenä kerroksena tämä on kyllä mielestäni nätimpi, mutta tulipahan kokeiltua. Oli muuten aivan mahtavan värinen turkoosi/minttu, mihin tämä nyt kuuluisi luokitella, ihanan pirteä ! Simppelit kynnet ja lakasta tykkäsin, nähdään varmaan uudestaankin. Tosin pois ottaminen olikin sitten aivan oma lukunsa.. :D


Käytetyt kynsilakat :
  • Yes Love : Y4
  • Yes Love : G1-4
  • HK Girl

Mitä mieltä kynsistä ? Tykkäätkö neonglitter lakoista ? 

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Oi, tosi kivat kynnet! Ja aivan ihanan sävyinen tuo lakka, pitäisi itsellekin tilata tuommoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taasen ! :)
      Ei välttämättä tarvi tilailemaan lähteä, kynsikoristekirpparilta kannattaa tsiikailla ja jos sun asuinseudulla jollain kirpparilla on näitä myynnissä. Turvallisia ostaa, kun uusia ovat ja hintaa Yes Loven lakoilla 1-3e niin ei päätä huimaa. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)