tiistai 18. marraskuuta 2014

Oranssia ja ikat


Heips ! Ilmeisesti jonkinlaatuista inspiraation puutetta on ilmassa tai sitten ongelmana on, että haluaa kaikkea kerralla kynsille. Näihin kynsiin löysin inspiraation Pinterestistä, tarkemmin täältä. Kynnet värejään myöden aika pitkälti inspiksestä, koska kokeilemattomissa lojui herkullinen Essence joka sopi tähän kuin nakutettu. Eikös kaikki joskus inspiroidu muista ? 

Kynsiltä löytyy kaksi hyvin levittyvää kerrosta kirkkaan oranssia Flashy Pumpkinia, erittäin vaikea tallentaa oikean sävyisenä kirkkautensa vuoksi. Miten minä joka joskus inhosi oransseja tykkää tästä ja monista muistakin ? Kuitenkin, tosi kaunis väri ja pisteenä i:n päälle holoniitit. Nimettömästä löytyy vakiot kaksi kerrosta Tiia Vanhatapion mustaa. Keskisormessa on kaksi kerrosta MO:n Naked Shimmeriä, lempi nudeni. Päälle ikat kuviota ohutta sivellintä apuna käyttäen, kuviot tehty kynsilakoilla. Nuden päällä on päällyslakka, mutta ikat kuosi jäi ilman, koska unohdin. Pikkuisessa kiireessä nämä ovat tehty ja kuvat napsein tekemisen jälkeen. Päällyslakan puutteen huomasin vasta kuvissa, koneelta kun kynnet olivat jo kärsineet kuvaus kelvottomiksi. Ei sitä livenä edes huomannut, en tiedä miten sokea voi olla, mutta näin käy joskus. Liikaa lakkahuuruja ? No ei anneta sen häiritä, nämä nousivat silti yksiksi lähiaikojen lemppareikseni. Pirtsakat ja toivat hymyn huulille synkän syksyn keskellä, eikä se ikat kuosikaan niin vaikea ollut tehdä kuin aluksi pelkäsin. :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Essence : Flashy Pumpkin
  • Tiia Vanhatapio : Black Bird
  • Essie : Blanc
  • Models Own : Naked Shimmer
  • Holo niitit *saatu
  • Ohut sivellin

Mitä mieltä kynsistä ? Joko olet kokeillut ikat printtiä ? Mistä saat inspiraatiosi kynsiin ?

- Jenni

10 kommenttia:

  1. Wau! Hienot kynnet :) Mä oon joskus kokeillut ikat-kuviota, mutta en todellaakaan onnistunut näin hyvin kuin sinä! :)
    Inspiraatio on täälläkin hukassa ja tekisi mieli vain apinoida muiden kynsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekkin Heidi ! :)
      Onko mulla mennyt sun ikat kynnet mennyt ohi vai oliko niitä blogissa lainkaan ?
      Hyvä, etten ole ainoa, samanlainen vika ja tuntuu, että vaikka kuinka koittaisi keksiä niin värin osaa korkeintaan valita. Syytän tätä kylmää, märkää ja synkkää syksyä. :D

      Poista
  2. Onpa kauniit! Tuo ikat on jääny ihan täysin testaamatta, vaikka monesti onkin ollut mielessä. Ehdottomasti pitäis kokeilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)
      Kannattaa kokeilla, noita oli kiva tehdä ja helpompaakin kuin miltä näyttää. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)