perjantai 28. marraskuuta 2014

Joulukalenteri ?


Heips ! Alkaa taas pian olemaan se aika vuodesta kun pitäsi päättää, että tuleeko blogiin joulukalenteri vai ei ? Kahtena vuotena mulla on sellainen ollut, ensimmäinen tosin meni aika penkin alle, toinen olikin jo parempi. Onko kiinnostuneita lueskelemaan joulukalenterin juttuja ? Kynsijuttuja ei varmaankaan niin paljon tulisi mitä normaalisti. Viime vuoden kalenteria pääsee katselemaan kun klikkailee tunnisteista Joulukalenteri 2013-kohtaa. Yllä oleva kuva on viime vuoden kalenteri, tämän vuoden kalenteri jos toteutuu niin en tee tällä kertaa kalenterikuvaa, koska haluan siitä hieman erilaisen.

Jotta joulukalenteriin saisin kaikkiin luukkuihin teitä kiinnostavia juttuja, saatte vapaasti kertoa ideoita kalenteriin. Muutama idea mulla jo onkin, mutta uusiakin pitäisi keksiä ettei joka vuosi toistaisi itseään. Haluatko kynsiä ? Reseptejä ? Talvisia kuvia ? Jotain muuta ?
Mietin myöskin, että haittaako jos kaikki aiheet eivät koske joulua tai ole niin jouluisia. Toteutus olisi monipuolisempaa ja vapaampaa. Näppikset sauhuamaan ja kertomaan ideoita kommenttilootaan, sana on vapaa ! 

Mitä mieltä joulukalenterista ? 

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)