torstai 20. marraskuuta 2014

Jotain vanhaa ja pinkkiä !


Heips ! Pinkkejä ja punertavia lakkauksia löytyy vielä monet esiteltäväksi sekä muutama muunkin värinen. Luulin, että harvoin käytän pinkkiä jotta tulisi muitakin sävyjä kynsille, mutta kuvakansio kertookin totuuden. Yhden kuukauden aikana pelkkää pinkihtävää melkein kaikki ! Tai sitten olin vain ahkera lakkaaja. Kultaista ja hopeaakin on paljon ollut lähiakoina, mutta nekin sopivat niin moneksi ja melkein kaiken kanssa.

Näihin kynsiin ei valikoitunut mitään uutta, muutakuin leimauslaatta. Päätin lakkailla vanhemmillakin lakoilla, etten ihan unohda niitä uusien tieltä. Tämä ihana D'onna merkin pinkki lakka on päässyt vain kerran aikaisemmin kynsille, mukana tässä on hopeista hippua. Lakka on erittäin nätti ja peitti kahdella kerroksella. Tämän olen ostanut kirpparilta Yes Love lakkojen rinnalta kynsiharrastuksen alussa. Vaikka lakassa olikin hopea hitulaa halusin sen silti yhdistää kultaiseen, kyllä taas kultaista lakkauksessa. Nämä sopivat silti mielestäni hyvin yhteen ja kultainen sai leimat Konadin pinkillä Magentalla QA88-laatasta. Peukkuihin vielä laitoin muutamat kultaiset niitit vaikka kuvassa näyttävätkin hopeilta. 
Näitäkin tykkäsin katsella vaikka toisen leiman hieman epäonnistuessa se häiritsikin välillä vietävästi. Olivat nämä silti kivat ja pitäähän vanhoja lakkojakin käyttää etteivät ihan unohdu ! 

Mukavaa keskiviikkoa ! 

Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • D'onna :
  • Wet n Wild Fergie : Gold Album
  • Konad : Magenta
  • Laatta : QA88
  • Kultaiset niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Käytätkö lakkahuuruilun alussa ostamiasi lakkoja vielä vai ovatko ne jääneet unholaan ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Tosi kivat! Kummasti nuo vanhemmat lakat meinaa jäädä käyttämättä, aina tulee uusia, jotka innostaa enemmän. Välillä on onneks niitä kausia, kun tulee ostettua uusia vähemmän, silloin tulee vanhempiakin käytettyä onneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !
      Eli en sitten ole ainoa, mulla tuli kesällä ostettua paljon uusia lakkoja ja näin syksyllä talven tullessa oon koittanut tyhjentää kokeilemattomien tikkuja ja huomannut ikävöiväni niitä vanhojakin. Karsintaakin pitäisi tehdä.. :D

      Poista
  2. Ompas kyllä upea tuo lakka! Tuppaa ne hieman unohtumaan kun uusia upeita lakkoja pukkaa markkinoille jatkuvasti. :D Täytyisi ryhdistäytyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että joku muukin tykkää ! :)
      Mun ei tuu ostettua Opin, Essien ym. kalliimpien merkkien kokoelmista lakkoja, tällä pikkusella opiskelijan budjetilla. Niin säästän siinäkin jo jonkin verran. Markettilakkoja mulla enimmäkseen onkin. Aleista taas välillä ostelen noita kalliimpia. En silti kiellä, että ei uudet kokoelmat houkuttaisi. Indieitäkään mulla ei vielä yhtään ole. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)