perjantai 14. marraskuuta 2014

Day 22 : Inspired by a song


Heips ! Pahoittelut tästä ilmoittamattomasta ei tapaisestani hiljaisuudesta. Tämä viikko on vaan mennyt niin nopeasti joka puolella juosten. Tiistaina ja keskiviikkona olin Huittisissa auttamassa pappaani ja vasta illalla päässyt kotiin joten aikaa ei ole blogin pariin ollut ja illalla sänky on tuntunut puoleensa vetävämmältä. Nyt kumminkin jatkan pitkästä aikaa 31 päivän kynsihaastetta, tällä kertaa inspiraatio lähtöisin laulusta, toisinsanoen Barbie Girl-laulusta. Pahoittelut kuvien laadusta, mutta pahatapaisena poistan lakkaukset ja vasta sitten katson kuvien lopputulosta, joten joskus käy näin. 

Vaistomaisesti yhdistän barbien pinkkiin, hopeaan ja kimaltavaan. Siitä lähdinkin kehittelemään kynsille. Pinkkinä toimii Yes Loven uusi pinkki, levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Multa luultavasti löytyy melkein samanlainenkin jo, mutta pinkkejä ei voi olla liikaa. Pinkeille kynsille laitoin koristeiksi pylpyrä glittereitä kaksi kappaletta per kynsi. Keskisormista löytyy Wettiksen valkoista ja pitsi leimat GA94-laatasta Tigerin hopealla. Nimettömissä niin sanotut puolikuumanit tehty v-mani tarroja käyttäen ja oman kynnen väriä tasoittamassa Essien Sugar Daddy. Väri lakkana käytetty Wettiksen Fergietä ja rajalle aseteltu lisää pyöreitä glittereitä. Päällyslakkana toimi HK Girl. 

Tykkäsin kynsistä ja ne olivat oikein tyttömäiset mikä sopi minulle mainiosti. Pinkkikin sai minulta rakastavan kodin ainakin siihen asti kunnes hukun kaikkiin pinkkeihin lakkoihin. 
Mukavaa viikonlopun odotusta !

Edit// Lisäsin toimintoihin tuonne tekstin loppuun 'Haluan tutoriaalin' mitä voi sitten klikkailla jos vastaan tulee kynnet joiden teko on jäänyt epäselväksi. Klikkailuja jos tulee monta yhteen lakkaukseen, ni teen vaihe vaiheelta postauksen niistä.


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • HK Girl pikakuivattaja (ei kuvassa)
  • Yes Love : F22
  • Wet n Wild Fergie : Going Platinum
  • Wet n Wild : French White Cream
  • Tiger : 18
  • Essie : Sugar Daddy
  • Pyöreät glitterit ja strassikynä
  • V-manikyyri tarroja
  • QA94-laatta

Mitä meiltä kynsistä ? Iskeekö barbie pinkki ?

- Jenni

10 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä tosi kivat! :) Jollain muullakin oli blogissa jossain vaiheessa tuollain samalla tavalla tehty nimetön, että pyöreitä glittereitä laitettu rajalle. Ihastuin jo tuohon tyyliin silloin! :)

    Ja kiva keksintö toi tuto-juttu tuonne loppuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taasen ! :)
      Juu niin oli, itse tosin en enää muista kenellä ja sieltä se mieleen olikin jäänyt joten oli itsekin kokeiltava. Tykkäsin myös siitä, tosin olisi pitänyt laittaa päälle kaksi kerrosta päällyslakkaa kun glitterit jäivät hieman koholle joten ei pitkäikäiset olleet.

      Senkin olen joltain muulta keksinyt kun välillä tulee kyselyä, että miten mitäkin tehdään niin näin se on helppo paikantaa kaipaako joku infoa jostakin. Toivottavasti sille tulee käyttöä. :D

      Poista
  2. Oih, on kyllä barbimaiset! Hitsi kun alkoi nyt soimaan se biisi päässä :D Mutta tosi nätit kynnet kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvä, että muistuttaa sitä mitä pitikin ! :)
      Pakko myöntää niin minullakin tätä postausta kirjoittaessa, en vieläkään ole päässyt siitä korvamadosta. :D

      Poista
  3. Todella upeat! Hyvin oot onnistunut. :)

    VastaaPoista
  4. Barbiepinkki toimii hyvin tuossa yhdistelmässä :) Kaunis lakkaus, erityisesti tykkään tuosta nimettömän puolikuusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ! Toimii mun silmääni myöskin. :) Se onkin vielä ainut laatuaan mun kynsillä, nyt kun siitä on tykätty niin paljon muutkin kuin minä niin tulee varmaan kokeiltua uudestaankin. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)