tiistai 14. lokakuuta 2014

Syksy, Autumn, Höst


Heips ! Kynsikuvia selatessa huomasin yhtäkkisen pinkin/punaisen vallankumouksen iskeneen. Joten 'vanhempia' kynsiä en voikkaan kaikkia esitellä putkeen, vaan uudempaa välillä ettei ihan pelkkää pinkkiä olisi. No ainakin oli varaa valita muutamasta ei pinkistä. Vuoden ajan mukaan päätin valita esittelyyn toisen tekemäni syyslakkauksen. 

Kynsiltä löytyy miitistä ostamani Fergie-lakka Going Platinum, joka on hopea, seassa kuparihtavia hippuja. Vaikea kuvailla, mutta tosi hyväkäytöksinen yksilö. Peitti mainiosti kahdella kerroksella ja kokeilin tätä myös leimaamiseen niin toimii siinäkin. Tätä käytin myös nimettömän pilkkuihin. 
Flormarin WL03, harmaa creme huusi pääsyä pitkästä aikaa kynsille, joten se sai ajaa aksenttikynnen virkaa. Muilta kynsiltä löytyykin Essien Decadent Dish-lakkaa, jonka väriä en tiedä varmaksi. Joissain valaistuksissa näyttää aivan ruskealta, toisenlaisessa viininpunaiselta. En silti pistä pahakseni, väri on niin syksyyn sopiva ja kaunis. Pitkään lojui kokeilemattomana ja kynsille saatuani ihmettelin miksi en aiemmin pulloon tarttunut. Rakastuin tähän tummaan syysväriin ! Lakkaa löytyy myös nimettömän pilkuista. Peukaloista löytyi muutama niitti hopeisina. 
En muista inspiraatio kuvan lähdettä, mutta idea lähti kynsikuvasta missä näin erikokoisia pilkkuja aksenttikynnessä. Tietenkään sitä etsiessä, en sitä löytänyt. No, kiitos sille keneltä sain idean näihin kynsiin, tykkäsin lopputuloksesta ja ihailinkin niitä syysauringossa ! :) 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Essie : Decadent Dish
  • Wet n Wild Fergie : Going Platinum
  • Flormar Wet Look : WL03
  • HK Girl
  • Pilkkutikkuja
  • Niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Mikä on lemppari syyslakkasi ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Kivat syyskynnet :) Värisävyt punainen oranssi ja ruskea on ehdottomasti mun syksyn suosikkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)
      Tykkään myös syyskynsistä joissa väreinä nuo mainitsemasi. Itselläni en osaa kauheasti ruskeata käyttää, mutta sekin työnalla. :D

      Poista
  2. Todella kauniit ja syksyiset! :)

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)