torstai 16. lokakuuta 2014

Hempeää liukua


Heips ! Nyt vuorossa simppelimpää liukua, hempeä ranskis variaatio. Nämä tuovat mieleeni häät, väriensä ja herkkyytensä takia. Tykkäsin näistä niin kauan kun kestivät, ilman pikakuivattajaa kestivät vain päivän normipäällyslakalla. Seuraava hankinta voisikin olla parempi perus kirkaslakka.

Mietin pitkään mihin lakkaukseen ja miten yhdistäisin ostamani Essencen Space Queen-lakan. Ilman lakkausideaa ja jotain oli saatava kynsille, tartuin siihen. Lakattuani tätä kerroksen, mietinkin että mitäs seuraavaksi. Tunnin verran sulattelin ideoita ja ajattelin kokeilla valkoista liukua uusilla meikkisienillä. Wet n Wildin valkoinen sai olla liu'un värinä, koska pullossa on vielä paljon jäljellä toimivaa lakkaa, mikä on unohtunut Ginan valkoisen rantauduttua. Tällä kertaa en laittanut pikakuivattajaa lainkaan, vaan ihan tavallista päällyslakkaa kerroksen, joka ei peittänyt liu'un jälkiä. Ei haitannut, mielestäni se toi simppeliin lakkaukseen vain lisää eloa. Vaikka tuovatkin hääkynnet mieleen, jos itse menen joskus naimisiin niin ehdottomasti haluan jotai räväkämpää kynsille ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Wet n Wild : French White Cream
  • Essence : Space Queen
  • Meikkisieni töpöttelyyn

Mitä mieltä kynsistä ? Millaiset ovat hääkynnet mielestäsi ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Mulle tulee näistä mieleen talvi :) Tänään tuli täällä pikkasen lunta, voi johtua kyllä siitäkin :)

    Hääkynnet on mun mielestä kantajansa näköiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun asiasta mainitsit niin tulee mullekkin. :D Täällä ei vielä onneks ole lunta tullut, mutta pakkasia on kyllä ollut. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)