keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Paluu kevääseen


Heips ! Vielä olisi toinen testituote esiteltävänä ja arvosteltavana. Sain siis BPS:ltä tässä esittelemäni niitit ja toinen tuote olikin lotuskukkaiset koko kynnen siirtokuvat.

Intoa piukassa odotin pakettia ja sen saapuessa jo huomasin, että siirtokuvista en saa joka kynnelle niiden ollessa melko pieniä ja kapeita. Totuuden hetken koittaessa oli aikeenani laittaa siirtokuvat keskisormiin sekä nimettömiin, mutta karu totuus oli, etteivät ne olleet tarpeeksi isoja leveydeltään (kokeilin). Eli en saanut kaikille kynsille enkä edes toisen suunnitelmani mukaan. Päädyin pikkusormiin ja etusormiin, koska tiesin niiden olevan pienimmät, ja siirtisten oli pakko mahtua. Toinen etusormi jäi toiselta reunalta vajaaksi ja koko ei riittänyt. Annoin asian olla ja annoin palaa vielä kun hermoja riitti. Kuvat muuten irtosivat pohjastaan hyvin ja asettuivatkin hyvin. Päällyslakan laittaessa ylimenneet sulivat nätisti ja siveltimellä sai ne hyvin pois. Kuvien pienuus oli tosi harmillista, olisivat muuten olleet täydelliset kaikilta ominaisuuksiltaan.

En tiennyt kuinka peittävät siirtokuvat olivat joten lakkasin joka kynnelle kerroksen Essencen Hello Spring!-lakkaa. Muille kynsille lakkasin kaksi kerrosta jotta sain tasaisen pinnan liukuvärjäykselle. Liukuun käytin neljää eri vihreää lakkaa, mutta lopputuloksessa Yes Love ei oikein erottunut joukosta. Päälle halusin kimallusta Wettiksen Halucinatesta. Vaikka ei meinannut kaikki lakkausta tehdessä mennä hyvin, niin tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. Liukukin onnistui varmaan parhaiten ikinä ! Otsikkokin kertoo näiden tuoneen kevään taas mieleeni ja keväiset ne olivatkin !

Seuraavaksi kirjoittelenkin miittipostauksen merkeissä ja esittelen saadut tuotteet. Postauksen teossa onkin jo vierähtänyt tovi jos toinenkin, koska halusin kokeilla tuotteita ennen niiden esittelyä. Mukavaa tiistai-iltaa !


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Aluslakka Mosaic (saatu miitistä Elliina.net )
  • Glisten & Glow HK Girl
  • Essence : Beijos De Brazil
  • Essence : Hello Spring ! 
  • Ginatricot : Pistage Dream
  • Yes Love : JS01
  • Wet n Wild : Halucinate
  • Koko kynnen siirtokuvat XF1420
Jos jotain kivaa löytyy BPS valikoimista, muistakaa käyttää alekoodia : SKUX31. En hyödy koodin käytöstä enkä linkkien klikkailusta. Tuotteet saatu testaukseen yhteistyön merkeissä.

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo kokeillut koko kynnen siirtokuvia ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Hienot! Pitäis varmaa itekki tilata jotai koko kynnen siirtokuvia, ku on niin kivan näköset :) mulla ei pitäis olla ongelmana et ne ois liian pieniä. Mun kynnet on nii pienet et melkee kaikki water decalit on sen verra isoi et joudun leikkelee niitä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Olihan nuo kivat kyllä, tosin ei mullakaan (ainakaan omasta mielestä) ole kauhean isot tai leveät kynnet ja silti oli pieniä. Kyntimet kun pidettävä aika lyhyinä koulun takia. No ongelmahan tuokin, että ne on kaikki liian isoja ! :D Toisaalta niitä on helpompi pienentää kuin suurentaa ;)

      Poista
    2. Paitsi siinä vaiheessa, kun tarvii pienentää niin paljo er lähtee vaikka eläimeltä pää pois :( . Jotku on oikeesti niin isoja ettei niitä saa mitenkää saksittua järkevästi, ni dumppaan sellaset suorilt vaa äitille ;D sil on aika paljon leveemmät kynnet ku mulla.

      Poista
    3. No siinä tapauksessa ei se pienentäminen oo helppoa. :D Mulle ei vielä oo tullut vastaan muutakuin nämä mitkä olisivat saaneet olla isommat, mutta ehkä sekin voi vielä koittaa. Kynnetkin nyt lyhyemmän kuin tässä postauksessa esitellyt. :D Mä tiedän yhden tutun millä on leveät kynnet ja nämäkin olisivat olleet liian kapeita varmaan kaikkiin kynsiin. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)