lauantai 6. syyskuuta 2014

Melkein syyskynnet


Heips ! Viime kuussa tulikin Born Pretty Storelta muutama testattava ja näissä kynsissä onkin toinen niistä. Nimittäin nuo ihanat holoisesti hohtelevat niitit. Niitit valitessani en tosin tiennyt niiden olevan ihan noin isoja. Ideana oli, että olisin yhden kynnen päällystänyt niillä kokonaan, mutta tyydyinkin laittamaan niitä kynsien tyviin niiden olessa aika isoja. Vaikka kookkaita olivatkin, niin ei edes pikkurillissä jääneet törröttämään vaan pysyivät hyvin päällyslakan alla kolmisen päivää. Hohdekkaan ei hävinnyt päällyslakan jälkeen vaan pysyi samanlaisena. Ihanasti hohtelivat auringossa !

Kynsiltä löytyy muutakin uutta, nimittäin kynsimiitistä saatuja / voitettuja juttuja. OPI:n Haven't The Foggiest löytyi miittipussukasta, jotka ihana Tanja oli meille yllärinä kasaillut. Lakka on tummanharmaa/hopea ja peittää hyvin 1-2 kerroksella eikä valu kynsinauhoille. Tähän rakastuin ja onneksi tämänlaista ei vielä multa löytynyt ! Kauneudenkaupalta on tämä OPI sekä voitin arvonnasta itselleni mini Sheer Tints-setin joista olen näihin kynsiin käyttänyt yhtä niistä. Don't Violet Me Down pääsi kokeiluun Ginan valkoisen päälle ja kotiin jonkinnäköistä 'vesiväri' efektiä aikaiseksi saada, mutta harjoitukset jatkuvat vielä. Tämän setin kohdalla onneksi arpaonni suosi, kun olen näitä pitkään jo himoinnut ja nyt ne on mun !

Niitti kynsille pääsikin jo kauan aikaa sitten käytettynä ostamani Rimmelin purppura lakka. Sivellin oli ihan ok luokkaa, ei huono eikä ihan hyväkään. Väri on todella nätti, mutta jokin näissä Rimmelin värilakoissa on kun ei oikein innosta. Tämä vaatii 2-3 kerrosta peittävyyteen itse laitoin kaksi ja huomasin vasta niittien laiton jälkeen, että kerroksen olisi vielä vaatinut kun kärjet kuulsivat hieman läpi. Ei lilat täysin sointuneetkaan yhteen vaikka niin olikin suunnitelmissa eikä kynnet kokonaisuudessaan sytyttäneet. Tintsien kanssa oli kiva leikkiä, niititkin olivat mieleen sekä metallinen OPIkin oli ihana. Taisi Rimmel latistaa tunnelman ja hieman pilatakin lakkauksen. Seuraavat kynnet onnistuivatkin paremmin ! :D


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • OPI : Haven't The Foggiest (saatu miitistä)
  • Rimmel : Purple Pulse
  • Ginatricot : White
  • OPI Sheer Tints : Don't Violet Me Down (saatu miitistä)
  • Pyöreät holo niitit (saatu bps)

Mitä mieltä kynsistä ? Omistatko jo Sheer Tintsejä ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Tosi kivat! Katoin eka et on i snow you love me-glittereitä kynsillä.. :) Kivan sävyinen tuo rimmel! Multa rimmelin hiekkalakkoja löytyy muutama ja pari muuta, mut mullekin tuo merkki on jotenkin vähemmän mieluisa jostain syystä, en kyllä oikein tiedä mistä johtuu. Omissa ainakin ihan ok laatu. Pienehkö ja vähän tylsä ja ruma pullo ehkä..
    sheer tints-minit löytyy multakin, pitäis useemmin vaan yrittää muistaa niitä käyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos ! :) Kieltämättä vähän näyttää siltä kun nopeasti katsoo, se oliskin himotuslistalla. :D On kyllä kivan sävyinen, mutta muuten ei oikein nappaa. Mä tykkään kyllä niistä tekstuureista, mutta nämä värilakat on aika tylsiä tai jotain. Ei vaan iske. :D Ne tekstuurit miellyttää enemmän, en tiedä miksi. :D Mä en vaan tiedä oikein miten noita tintsejä käyttäis, kaikkea koittanut netistä katsoa, mutta ei osaa päättää ja sitten ei onnistu. :D

      Poista
  2. Mun mielestä nää on kivan syksyiset. :) Värit on ihanat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se olikin tarkotus että vähän edes syksyiset muttei kuitenkaan liian synkät. Tykkään myös ! :)

      Poista
  3. Ompas kivanoloinen blogi siulla ja kauniita kynsiä teet! :-) Jään ehdottomasti seuraamaan siun blogias!

    http://sinissofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tässähän oikein punastuu ! Kiitos paljon kehuista ja uudesta seurailijasta. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)