keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kun kynnet on Rock !


Heips ! Seuraavaksi esittelyssä kynnet, jotka tein Porispere festareille ja hieman Stam1nan innoittamana löytyy peukalon kynnestä logo. Kyseiset festarit olivat siis jo elokuun alussa. Kerrottakoon, että kynnet olivat avokinkin mieleen ja peukku varsinkin tuli Stam1na faneilla huomatuksi. Lisättäköön vielä, että kyllä tykkään Staminan musiikistakin ja keikka oli näkemisen arvoinen ! Musiikin nauttimisen lisäksi nautin kyllä näistä kynsistäkin. Jälleen huomasin onnistuneeni kun iski 'Tykkään näistä kun hullu puurosta.'-efekti. :D

Kynnethän on toteutettu mix 'n match-tekniikalla, joka on mielestäni mainio jos haluaa paljon erilaista kynsille, mutta toisiinsa sointuen. Jokaisen kynnen koristelun suunnittelin etukäteen sellaisille mallipohjille mitkä latasin netistä ja tulostin, vielä on piirrusteltavaa jäljellä. Pueenin lattasettini oli tuolloin ihan uusi joten sitäkin oli pakko saada kokeilla kynsille ja sieltä löytyikin onneksi nuotti-kuvio. Leiman alta löytyy kaksi kerrosta Ginan valkoista ja leimat Konadin mustalla Pueenin 62-laatasta.

Rimmelin tekstuuri pääsi näissä kynsissä ensi kokeiluun ja rakastuin ihanan sinivihreään kimmellykseen mustan tekstuurin seassa. Lakkaa löytyy kaksi kerrosta ja karheus on juuri sopivaa luokkaa. Mustaa Black Birdiä löytyy muilta mustilta kynsiltä kaksi kerrosta. Hieman kosteaan lakkaan asettelin kultaisia niittejä jonoon ja siihen sopien etusormet saivat musta kultaista glitterlakkaa kerroksen.

Peukalot ovatkin oma lukunsa. Molemmista löytyi kaksi kerrosta valkoista, mutta vain toisessa oli logo. Olisin voinut yrittää kyllä, mutta halusin pelata varman päälle ja onnistua ainakin vasempaan käteen. Mustalla akryylimaalilla ja ohuella siveltimellä sekä mallikuvaa kytäten sain kyhättyä melkein samanlaisen mallikuvan kanssa. Ei haitannut menoa vaikka toisesta peukusta uupuikin kyseinen logo. Olin tyytyväinen lopputulokseen ja muutkin tykkäsivät. Mahtava fiilis iski päälle kun tätä postausta kirjoitteli ja alkoi muistella sitä fiilistä festareilla !

Rockihtavaa tiistaita ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Tiia Vanhatapio : Black Bird
  • Ginatricot : White
  • Golden Rose Jolly Jewels : 117
  • Rimmel Space Dust : Total Eclipse
  • Konad musta leimauslakka
  • Pueen 62 (Stamping Puffet)
  • Kultaiset neliöniitit
  • Musta akryylimaali ja ohut sivellin

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko inspiroitunut musiikista kynsiä tehdessä ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Enpä nyt heti muista musiikista isnpiroituneeni, vaikka oon kyllä tehnytkin jonnekin keikoille mielestäni sinne sopivat kynnet.

    Nää on kyllä hyvinkin 'rock' ja hyvännäköiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tavallaan tietystä yhtyeestä ainakin tuo peukku saanut inpiksensä ja muut vaan teemaan sopivat. :D
      Kiitos, se oli tarkoituskin ja hyvä että tunnistaa ! :)

      Poista
  2. Rock! Mä oon kerran tehny äitille kynnet, kun se oli menossa johki konserttiin. :D Itelle en oo vielä tehny, mutta asia täytyy korjata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ! :) Heh, siitä vain. Mielenkiinnosta tuun sitten kurkkimaan kun on ajankohtaista ! :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)