maanantai 15. syyskuuta 2014

Day 21 : Inspired by a color


Hei ! Jälleen kerran saa haaste jatkoa ja lisääkin on tietty luvassa. Muutamat kynnet tähän onkin jo valmiina, tarkoitus olisi saada tämä päätökseen mahdollisimman pian. 

Tällä kertaa inspiroiduttiin väristä ja tämän punaisen nähtyäni kokeilemattomissa oli sitä pakko saada kynsille. Ranskiksen muodosssa ja kokeiltava onko v-manikyyri tarroista haittaa vai hyötyä. Aikaa manin tekoon oli vain reilu puoli tuntia ja hyvin se riitti. 
Tapani mukaan laitoin ensin kaksi kerrosta aluslakkaa ja ranskislakkana toimi Essien Sugar Daddy jota löytyy myöskin kaksi kerrosta. Reilu vuosi sitten ennen hääkynsien tekoa tilailin pari arkkia erilaisia ranskistarroja vaikka harva niiden kanssa toimeen tuleekaan. Niissä oli myös v-mallisia tarroja joita halusin kokeilla. Ennen punaisella lakkailua laitoin kerroksen Glisten&Glow:ta jotta ranskislakka ei tarttuisi manikyyritarroihin. Kauaa ei tarvinnut odottaa kunnes lätkein tarroja kämmenselkään ja siitä kynnelle. Fame Fatal lakkaa ei ole kuin yksi reilumpi kerros ja se peittikin hyvin. Tarrat eivät vieneet lakkoja mukanaan ja rajoista tuli siistit. Ehkä uskallan käyttää noita uudelleenkin ennekuin tilaukseen lähtee kynsivinyyleitä. ;) Koristeluja en kynsille halunnut, koska koin vain pilaavani ne jos jotain yritän joten annoin olla ilman. Hyvin kehtasi esitellä ihmiselle ja itsekin tuijottelin näitä. Onhan se harvinaista nähdä ranskista mun kynsillä ja silloin harvoin katselen niitä kyllä ilolla !  :) 

Mukavaa sunnuntaita ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Essence : Fame Fatal
  • Essie : Sugar Daddy
  • Glisten & Glow
  • V-manikyyri tarrat (ei kuvassa)

Mitä mieltä kynsistä ? Iskeekö simppeli ranskis ? Punainen, hot or not ? 

- Jenni 

8 kommenttia:

  1. Ilman muuta HOT!! tykkään todella paljon näistä. Tarvis itekkin tehä ransiks tässä joku kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne hot myös munkin mielestä ! Mä tykkäsin näistä kans tosi paljon. :) Mun tulee tosi harvoin tehtyä ranskista vaikka siitä tykkäänkin, pitää vaan useammin koittaa. :D

      Poista
  2. Upea punainen ja kaunis ranskis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoa oikein rehellisen punainen lakkani ! Kiitos paljon ! =)

      Poista
  3. Suoraan sanottuna todella kauniit <3

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet, toi väri on niiiin hieno! :3

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)