torstai 4. syyskuuta 2014

Day 20 : Water marbled


Heips ! Vihdoin tosi pitkän tauon jälkeen saan jatkettua haastetta, koska tämä vesimarmorointi on tuottanut paljon ennen aikaisia harmaita hiuksia. Pitkään kokeilin tehdä tätä ja vihdoin jotain sain kynsillekkin asti. No vähän 'pilalla' tämä haaste onkin kun niin pitkiä aikoja on ollut ilman kynsiä. Ehkä jokin lyhyempi tai omanlaisempi tämän päätyttyä olisi parempi. No en ressaa ! :D

Kynsille pääsi Essencen lakkoja kokeiluun ja tottakai pinkki ja vaaleanpunainen piti yhdistää johonkin tyttömäiseen ja söpöön.
Free Hugs ja  Happy End olivat hyviä levittymään ja peittivät kahdella kerroksella. Suti on aivan mahtava sekä värit ihanat. Nimettömiin lakkasin kaksi kerrosta Ginan valkoista ja päälle leimasin suukkoja Bundle Monsterin laatasta Classicsin metallisella punaisella. Vasemman käden leima onnistui oikeaa paremmin kun sain leiman jotenkin leviämään siirtovaiheessa.

Keskisormiin koitin vesimarmorointia miljoonatta kertaa, tällä kertaa Flormarin lakoilla. Ideana oli valkoinen/vaal.pun/pinkki saada leviämään ja kuviona raitoja. Kokeilin mooonta kertaa ja vihdoin melkein onnistuen siirsin sen oikeaan käteen, koska ajattelin vasempaan (yleensä kuvauskäsi) saada marmoroinnin onnistumaan paremmin, mutta ei mennyt kuin elokuvissa. :D Seuraava yritys vasempaan ja ei millään levinnyt lakat. Lopputuloksena vähensin valkoisen ja yritin vielä monta kertaa pinkillä ja vaaleanpunaisella sekä onnistuin edes jotakin saamaan kynnellekkin. Tämän taistelun jälkeen en varmaan ihan heti (taaskaan) kokeile.

Peukkuihin ja etusormiin löysivät vielä tiensä vaaleanpunaiset strassitkin jotka ovat niittien tieltä melkei unohtuneetkin. Lopputulos kaiken työn ja tuskan jälkeen oli tarpeeksi mieluisa, että näillä vietin sen kolme päivää vaikka tuntui lakkauksia tehdessä ettei mikään onnistunutkkaan.
Ihan kivat jos tuon marmoroinnin joskus oppisi ! :)


Käytetyt kynsilakat /tarvikkeet :
  • Essence : Happy End
  • Essence : Free Hugs
  • Flormar Neon : N013  (marmoroinnissa)
  • Flormar Neon : N008  (marmoroinnissa)
  • Classics Metallic : 12
  • Ginatricot : White
  • BM-303
  • Vaaleanpunaiset strassit

Mitä mieltä kynsistä ? Mikä on salaisuutesi onnistuneeseen vesimarmorointiin ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Ihanat söpiskynnet! :) Mä en oo vielä hoksannut mitään hyvää niksiä marmorointiin. Ne joko onnistuu tai ei onnistu :D
    Ps. Tykkään tuosta käsien yhteiskuvasta ♡ saispa iteki napattua omistakin kätösistä tuollaisia kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Mä laitoin kahteen kertismukiin vettä yön yli lillumaan ja kokeilin vaan niin kauan, että sain edes jotain aikaiseksi. Tosin on kyllä tullu luettua monet niksit, mutta harva niistä on toiminut kun on koittanut. :D Nämä onkin vielä ainoot mitkä oon kynsille asti saanut. :D Mulla on noihin käsien yhteiskuviin semmonen apu kuin avopuoliso ♡ Joskus kyllä kokeillut kamerajalustalla, mutta se on niin säätämistä, että tietää mihin laittaa kädet ja onko tarpeeks lähellä yms. Avokki on paras apu <3 :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)