maanantai 22. syyskuuta 2014

The Finnish (able) Nail Art Challenge AW2014 / Week 1 : Something New


Heips ! Päätin sitten minäkin ottaa osaa tähän loppuvuoden kestävään haasteeseen. Haasteenhan on toteuttanut suomalaiset kynsi -ja kauneusbloggaajat KatjamariaAnnie ja Mirka
Jokaiseen viikkoon kuuluu kaksi lakkausta eri aiheella ja niitä saa toteuttaa milloin vain itselle sopii. Itse toteuttelen sitä mukaan kun huvittaa, enkä ota tästä stressiä. Silti pyrin, että toteuttaisin ainakin toisen aiheista. Saahan näistä hyvin ideoita lakkauksiinkin jos ideat alkaa olla lopussa. Tämän haasteen lisäksi pyrin toteuttamaan 31 päivän haasteen myös loppuun tai vaikka yhdistääkkin niitä välillä !


Kynsillä siis jotain uutta. Tällä kertaa se uusi kattaa kaksi Ginatricotin kynsilakkaa, värilakan ja glitterlakan. Myöskin leimauslakka Konadin Herburn Blue oli ensi kertaa kokeilussa sekä Pueenin 50-laatta oli uusi. 

Jotain kesäistä ja vähän merihenkisen väristä halusin kynsille ja valikoinkin lakat sen mukaan. Turquoise peitti hyvin kahdella kerroksella ja on vielä herkullisen värinenkin. Vaikka lakka kantaakin turkoosin nimeä niin mielestäni on kyllä sinivihreä enemmänkin, tosin turkoosi voi olla aika moniselitteinen väri mitä pikaisella googlettelulla kävi ilmi. Kai tämä sitä sitten on ! Keskisormesta löytyy Turquoisen päältä kerros kaunista Turquiose Dustia. Mukaan pääsi vielä valkoista kaksi kerrosta ja leimat Herburn Bluella Pueenin laatasta-50 sekä etusormiin valkoiset siirtikset. Lopputulos miellytti silmää hyvinkin paljon, värit ja koristelut natsasivat omaan silmään. Ei muuta kuin like like ! 

Mukavaa sunnuntai iltaa ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Ginatricot : Turquoise
  • Ginatricot : Turquiose Dust
  • Konad Herburn Blue
  • Ginatricot : White
  • Siirtokuvat Y0041
  • Pueen 50

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo ottanut osaa tähän haasteeseen ?

- Jenni

3 kommenttia:

  1. Kiva, että olet haasteessa mukana! :) Hyvän näköiset leimat, ihan liukuvärjäyksen oloiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ! :)
      Kiitos, voi olla että heijastus ja kuvakulmat vaikuttaa asiaan. Ei siis oikeasti olleet liukuleimat. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)