torstai 21. elokuuta 2014

Pilkkuja, pilkkuja, pilkkuja..


Heips ! Piti jo eilen postailla, mutta meni ilta melko pitkälti nukkumiseksi. Nimittäin minäkin nyt sitten kipeänä, jippii ! Eikä oikein mitään jaksa tehdäkkään, no onneksi mulla on flunssa vain pari kertaa vuodessa niin kai tästä selvitään. :D

Kynsiltä löytyy H&M:n alesta löytämäni tummansininen ihanuus, hintaa olikin vain 1€. Something Blue levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Oikein herkullisen värinen creme, tätä katselinkin päivän ennen kuin tein pilkut. Pitkään olen katsellut muiden ihania pilkkukynsiä ja vihdoin päätin itsekin toteuttaa sen. Kaikista pilkuista ei tosin täydellisiä tullut, mutta tykkäsin niistä silti. Halusin ehdottomasti isoja valkoisia pilkkuja, koska erottuivat hyvin tummasta pohjasta. Joku kerta pitääkin kokeilla pienemmillä pilkuilla, sen verran pilkkuihin ihastuin ! Yksinkertaiset ja nopeat kynnet siltikin jotenkin veikeät. =)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • H&M : Something Blue
  • Ginatricot : White
  • pilkkutikku
  • Cesars pikakuivattaja

Mitä mieltä kynsistä ? Iskeekö pilkut ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Kivat kynnet ja pikaista paranemista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) On tässä otettu nyt rennosti ja onneksi huomenna koulusta vapaapäivä niin perjantaihin asti saa parannella. Alkaa olemaan olokin jo mukavempi. :)

      Poista
  2. Oi, tykkään näistä ihan hirveästi! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovin ! Tykkäsin näistä myös, en tiennyt että pelkkiin pilkuihin voi ihastua näin paljon ! :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)