tiistai 12. elokuuta 2014

Kierrätettyä mania


Heips ! Tänään onkin viimeinen kesäloma päivä, huomenna alkaakin ammattikoulun viimeinen vuosi, vielä en tiedä valmistumiseni ajankohtaa, mutta se selviää kyllä. Aikaisempaa pitäisi kumminkin, koska taustalla on hyväksilukuja edellisestä koulusta. Mukavaa koulun alkua jo aloittaneille tai vasta lähiaikoina aloittaville !

 Tällä kertaa kierrätettyä mania, etusormi ja peukalo kokivat kovia joten lakat piti niistä poistaa ja laittaa äkkiä teepussi paikat. Aikaa ei koko manin vaihtoon ei ollut ja muiden kynsien lakkaukset hyvässä kunnossa joten päätin 'kierrättää' lakkausta vielä. Ensimmäinen versio kynsistä täällä.

Mukaan pääsi yksi kynsikirppiksen ostoksistani, nimittäin ensimmäinen Barry M-lakkani Acid Yellow. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella ja levittyi hyvin. Väriä en oikein varmaksi osaa sanoa vähän näyttää keltaiselta ja toisaalta limenvihreältä. Lakat siis vaihtuivat vain peukalosta ja etusormesta, toki tein saman myös oikealla kädellekkin vaikka niitä ei tarvinnutkaan paikata. Parin kynnen lakan vaihto piristi kummasti ja tuntui kuin olisi ollut kokonaan uusi lakkaus ! Barry M lakan sävy oli miltei sama kuin Vanilla Sorbetin yhdet glitterit, siitä se idea lakan valintaankin tuli. Muiden lakkojen peittävyydestä voi lukea täältä.

Molemmat lakkaukset olivat mieleeni ja en kyllä osaa päättää kumpi olisi lemppari. Tosin Barry M ilmeisesti värjäsi molempien etusormieni kynnet, koska poistamisen jälkeen kynsistä jäi ikävän keltaiset, onneksi ovat jo lähteneet pois. Ensi kerralla laitan kaksi kerrosta aluslakkaa jos siitä apua olisi kun lakka on kumminkin niin kivan värinen !


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Ginatricot : White
  • Ginatricot : Peach Coctail
  • Ginatricot : Boysenberry
  • Seppälä : Vanilla Sorbet
  • Barry M : Acid Yellow (ei kuvassa)
  • Oranssit ja lilat niitit
  • Kukka siirtokuvat

Mitä mieltä kynsistä ? Kumpi versio kynsistä on enemmän mieleesi, nämä vai aiemmin julkaistut ? Miksi ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)