tiistai 15. heinäkuuta 2014

Överit aksentit


Heips ! Näihin kynsiin lähti kolme kokeilematonta ja kyllä ne hupenee (mutta lisää tulee tilalle.). Pitkästä aikaa halusin kynsille lilaa/violettia ja sitä olikin kolminkertaisesti.
Queens peitti hyvin kahdella kerroksella ja oli muutenkin mieleeni niinkuin muutkin omistamani Diamond-lakat. Kyseisessä lakassa jää pinta hieman karheaksi, mutta ei silti ole hiekkalakka. Halusin säilyttää karheuden ja jätin päälyslakan laittamatta. Töpöttelin H&M:n Silver Frostia kynsien sivuun ja aloin laittamaan helmiä ja niittejä summa mutikassa glitterlakan pälle, kiinnitin ne pikakuivattajalla.

Nimettömiin pääsi mini Opi Can't Let Go, peitti kahdella kerroksella. Tämä on tullut mulle yhden lakkapaketin mukana ja paljoa lakkaa ei pullossa enää ole ja oli hieman jo kerinnyt jankkiintumaankin, mutta silti sain pari kynttä sillä lakattua. Aivan ihanan värinen, mä niin haluan tän täysikokoisena !

Etusormessa ja pikkurillissä on Classicsin metallista duo chrome lakkaa, peitti hyvin kahdella kerroksella. Mielestäni oikein nätti liila, tosin kuparisesta efektistä en niin kovin välitä. Näihinkin kynsiin töpöttelin kynnen sivuun Silver Frostia, valitettavasti sitä ei kuvista kovin hyvin huomaa.
Tykkäsin kynsistä eniten överi koristelluista ja nimettömistä. Parempi olisi ollut jos olisi jättänyt muut kynnet koristelematta kun niistä ei tullutkaan niin mieleiset. Övereitä tulen varmasti kokeilemaan uudestaan kun rakastuin niihin !


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Wild & Mild Diamond : Queens
  • Classics Metallic : 10
  • Opi mini : Can't Let Go
  • H&M Lumikki : Silver Frost
  • Erikokoisia helmenpuolikkaita
  • Tähtiniittejä ja pyöreitä niittejä

Mitä mieltä kynsistä ? Iskeekö överi koristelut ?

- Jenni 

8 kommenttia:

  1. Voi vitjat! just tään pyörittelin tuota Wild & Mildin lakkaa Keskisillä 1€ kpl enkä ostanu tota... nyt kyllä pikkasen nyppii.
    Ei oo yhtään liian överit, kyllä sitä välillä kuuluu vähän koristella isommin :) Sopii todella hyvin noihin kynsiin nuo koristelut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tää lakka kun on ihana ! :D Mut joistain Tokmanneista tai muista voi löytyä vielä, näitä oli joskus Seppälöissä alelaareissa, omani ostin Tokmannilta. Oon samaa mieltä niin kuuluukin koristella ! Kiitos ! :)

      Poista
  2. Överi koristelut on mun mielestä tosi hienoja. :) Pitäis itekin tehdä sellaiset. Kivat noi sun kynnet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon monia överi koristeluita ihaillut, ja viimein sain itsekkin kokeiltua. Kannattaa kokeilla ja kiitos paljon ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)